Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ САВЕТИ: Три ствари које вам могу помоћи да уштедите новац

ФЕнг шуи стручњаци кажу да ће вам новчаник увек бити пун уколико будете поштовали ове савете

1718886082_Foto-Shutterstock-stednja.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Фенг Шуи представља древну вештину, која пружа корисне савете за напредак и прогрес, а многи од њих могу се применити у свакодневном животу.

Тако на пример имају веома важна правила уз помоћ којих можемо оптимизовати свој новчаник, те на тај начин уштедети новац. А неки искусни познаваоци фенг шуиа тврде да ће новац долазити сам од себе ако поштујемо ова правила.

Боја

Срећна боја за 2024. годину према фенг шуију је зелена. Она симболизује раст и виталност. Ова боја је препоручљива јер симболише и новац, те је погодна за коришћење током целе године.

Облик и материјал

Веровали или не, облик новчаника има значајан утицај на фенг шуи својства и финансијску стабилност. Познаваоци фенг шуиа тврде да идеалан новчаник треба да буде раван и једноставан, јер то омогућава да новац буде сложен без преклапања. Материјал новчаника такође игра улогу; кожа се препоручује због своје издржљивости и позитивних енергетских својстава на новац.

Организација

Синоним за фенг шуи је добра организација. Тако је неопходно да се она примени и на новац. Ослободите новчаник од непотребних предмета попут старих рачуна, признаница и папирића који могу блокирати енергију и успорити финансијски напредак.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas