ОСНОВНА ПРАВИЛА ПОНАШАЊА У РЕСТОРАНУ: Овако то ради културна особа!
Да могу, конобари и кувари би вам рекли да се овако понашате када дођете у угоститељски објекат
Да могу, конобари и кувари би вам рекли да се овако понашате када дођете у угоститељски објекат
Да ли сте некада помислили да је сјајна идеја да бармена частите пићем, често разговарате с њим и помажете му да поспреми чаше? Иако ово делују као љубазни потези, којима се надамо да му олакшавју...
Аустријанци за јело у угоститељским радњама годишње у просеку потроше 1.600 евра, а тако је у већем делу Европе.
Посебан програм или план рада, који обухвата потпуну безбедност хране која одлази ка крајњем кориснику, већ целу деценију контролише HACCP или HASAP систем, као својеврсни надзорни „орган“ који...
Ресторан „Фреа“ је ове године овенчан „мишелиновом звездицом“.
Чувени британски кувар Гордон Ремзи је једном приликом открио да у ресторану никада не наручује "супу дана", јер како каже - може се десити да је то "супа месеца".
Због тренутне епидемиолошке ситуације и "изјава доктора да се вирус највише шири на оваквим догађајима", многи младенци одлучују да откажу или одложе своје свадбе.
Како изгледа најбољи ресторан на свету и шта је потребно да ресторан постане најбољи.
Обишли смо београдске кафиће како бисмо сазнали шта их највише нервира кад гости раде или говоре.
Када уоче неколико ствари, то им је довољно да знају да ли је гост захтеван и неугодан или сасвим супротно, љубазан и пристојан.