Трик за спремање пахуљастог ПИРИНЧА: На шта не треба да заборавите пре сервирања
Пиринач се често спрема као главна или као додатна намирница бројним јелима
Пиринач се често спрема као главна или као додатна намирница бројним јелима
Испробајте савет искусних домаћица
Пиринач је намирница која може да буде део бројних јела
Пиринач је намирница која се служи као додатак бројним јелима, а често је и главно јело
Пиринач је одличан прилог многим јелима
Лепљив пиринач, недовољно куван, сув или прекуван само су неки од резултата погрешно куваног пиринча
Пиринач је чест на трпези како као главно јело, тако и као додатак
Сви кувамо пиринач на исти начин, али та метода може довести до низа штетности за организам
Желите да направите савршен, пахуљаст пиринач? Ово баш и није једноставан процес, али уколико се водите неким малим триковима сигруно ћете успети.
Кувари истичу да пиринач обавезно потопимо пре припреме.