
Имате џем од шљива? Направите омиљени дезерт Мирјане Бобић Мојисиловић за пола сата
Она није само талентована књижевница и уметница, Мирјана Бобић Мојсиловић је жена која се савршено сналази и у кухињи, а то је доказала још једном.
Она није само талентована књижевница и уметница, Мирјана Бобић Мојсиловић је жена која се савршено сналази и у кухињи, а то је доказала још једном.
Зашто старији од 60 посебно треба да једу шљиве - ово супер воће је здраво, а ево код којег стања помаже!
Неколико научних студија потврдило је да конзумација око 100 грама шљива на дан у периоду од три месеца знатно повећава маркере у крви који показују повећање густоће костију.
Шљиве се налазе на врху листе најјачих антиоксиданаса, барем када је реч о воћу.