Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАВЕО 34 ГОДИНЕ МЛАЂУ ЋЕРКУ СВОГ ДРУГА: У осмој деценији јој направио сина и не пушта је

Жене су маштале о њему, без трептаја гледале сваки филм у ком је славни Ричар Гир глумио, а он није одолео шарму неких од познатих лепотица. Ипак, чини се да му је 34 године млађа Алехандра "украла" срце заувек.

1725108258_bb3fe18e37f6916fe894fe92e393432c454abe3a.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Важио је за једног од најпожељнијих глумаца Холивуда, жене су га просто обожавале, а осамдесетих и деведесетих није било листе најпривлачнијих мушкараца на којој се Ричард Гир није нашао. Звезда многих филмова, међу којима га највише памтимо по улози богаташа у филму "Преттy Wоман" где је играо са славном Џулијом Робертс.

Док су жене широм света луделе за њим, Гир је заводио светске лепотице, а коначно се скрасио поред 34 године млађе Алехандре Силве. Пре неколико месеци је засијао у љубавном загрљају са Алехандром на 77. фестивалу у Кану, где су изгледали срећнији него икада, а Ричард Гир је успео да задржи виталност упркос годинама.

Иако су се у медијима појавили наслови о могућем крају њихове љубави, њихова прича је све само не пролазна, а на фестивалу у Кану позирали су на црвеном тепиху док осмехе нису скидали. А како је све почело?

Њихова прича "стартовала" је пре много година, када је Ричард први пут видео Алехандру као девојчицу, док се дружио с њеним оцем, бизнисменом и бившим потпредседником фудбалског клуба Реал Мадрид. Њихови путеви су се поново укрстили 2014. године у луксузном хотелу у Италији, који је она поседовала и којим је управљала са бившим мужем. Судбина је одиграла своје када их је спојила преко заједничких пријатеља и "варнице су плануле" у тренутку.

Због љубави променила веру

Интересантно је да су обоје тада били у процесу развода. Алехнадра, очарана Гиром, прешла је у будизам и преселила се у Њујорк због љубави. Интимно венчање организовано је 2018. године, а Гир је у Алехандри пронашао савршену партнерку, која цени хуманитарни рад и води фондацију за борбу против бескућништва у Шпанији.

"Најсрећнији сам човек у универзуму. Како не бих био? Ожењен сам прелепом женом која је паметна, нежна, посвећена томе да помаже људима, забавна, стрпљива, зна да опрости, одлична куварица - и она која прави најбоље салате на свету", описао је глумац тада своју срећу.

Када су 2018. године постали родитељи сина Александра, њихова срећа је била потпуна, нарочито јер је ово њихово прво заједничко дете, док су обоје већ имали децу из претходних бракова. Година 2020. донела је рођење њихове друге бебе, а тада је свет брујао о томе да је славни Ричард Гир у осмој деценији трећи пут постао отац. Тренутно уживају у свом мирном животу на ранчу у Њујорку, далеко од очију јавности.

Љубио једну од најлепших жена света

Пре Алехандре, Ричард Гир био је познат по романтичним везама са неким од најлепших жена. Пре више од три деценије, завео је манекенку Синди Крафорд, и важили су за један од најлепших парова на свету. Иако је разлика у годинама била значајна, он 39, а она 22, њихова веза је ушла у историју.

Брак започет у Лас Вегасу 1991. године, није потрајао дуго, раздвојили су се после четири године због непомирљивих разлика. Ипак, Синди је касније истакла да му је захвална на прелепим годинама.

Након тога, Гир је био у вези са прелепом Падмом Лакшми, од које је старији 22 године, али њихова романса трајала је само шест месеци. Други брак уследио је 2002. године, када је судбоносно "да" изговорио манекенки и глумици Кери Лоуел, препознатљивој по серијама као што су "Закон и ред" и филмова о Џејмсу Бонду.

Њихов брак у ком су добили сина Хомера и који је трајао 11 година, завршио се због разлика у животном стилу - Гир је желео миран живот окренут породици, док је Кери тежила узбудљивијем и друштвенијем начину живота.

Све што је тражио Ричард је пронашао у Алехандри, а њихова љубавна прича остаје доказ да права романса може да пркоси времену и околностима, стварајући легенде које надмашују и најлепше филмске приче.

(Мондо)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas