Oglas
· · Komentari: 0

ZAVEO 34 GODINE MLAĐU ĆERKU SVOG DRUGA: U osmoj deceniji joj napravio sina i ne pušta je

Žene su maštale o njemu, bez treptaja gledale svaki film u kom je slavni Ričar Gir glumio, a on nije odoleo šarmu nekih od poznatih lepotica. Ipak, čini se da mu je 34 godine mlađa Alehandra "ukrala" srce zauvek.

1725108258_bb3fe18e37f6916fe894fe92e393432c454abe3a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Važio je za jednog od najpoželjnijih glumaca Holivuda, žene su ga prosto obožavale, a osamdesetih i devedesetih nije bilo liste najprivlačnijih muškaraca na kojoj se Ričard Gir nije našao. Zvezda mnogih filmova, među kojima ga najviše pamtimo po ulozi bogataša u filmu "Pretty Woman" gde je igrao sa slavnom Džulijom Roberts.

Dok su žene širom sveta ludele za njim, Gir je zavodio svetske lepotice, a konačno se skrasio pored 34 godine mlađe Alehandre Silve. Pre nekoliko meseci je zasijao u ljubavnom zagrljaju sa Alehandrom na 77. festivalu u Kanu, gde su izgledali srećniji nego ikada, a Ričard Gir je uspeo da zadrži vitalnost uprkos godinama.

Iako su se u medijima pojavili naslovi o mogućem kraju njihove ljubavi, njihova priča je sve samo ne prolazna, a na festivalu u Kanu pozirali su na crvenom tepihu dok osmehe nisu skidali. A kako je sve počelo?

NJihova priča "startovala" je pre mnogo godina, kada je Ričard prvi put video Alehandru kao devojčicu, dok se družio s njenim ocem, biznismenom i bivšim potpredsednikom fudbalskog kluba Real Madrid. NJihovi putevi su se ponovo ukrstili 2014. godine u luksuznom hotelu u Italiji, koji je ona posedovala i kojim je upravljala sa bivšim mužem. Sudbina je odigrala svoje kada ih je spojila preko zajedničkih prijatelja i "varnice su planule" u trenutku.

Zbog ljubavi promenila veru

Interesantno je da su oboje tada bili u procesu razvoda. Alehnadra, očarana Girom, prešla je u budizam i preselila se u NJujork zbog ljubavi. Intimno venčanje organizovano je 2018. godine, a Gir je u Alehandri pronašao savršenu partnerku, koja ceni humanitarni rad i vodi fondaciju za borbu protiv beskućništva u Španiji.

"Najsrećniji sam čovek u univerzumu. Kako ne bih bio? Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, nežna, posvećena tome da pomaže ljudima, zabavna, strpljiva, zna da oprosti, odlična kuvarica - i ona koja pravi najbolje salate na svetu", opisao je glumac tada svoju sreću.

Kada su 2018. godine postali roditelji sina Aleksandra, njihova sreća je bila potpuna, naročito jer je ovo njihovo prvo zajedničko dete, dok su oboje već imali decu iz prethodnih brakova. Godina 2020. donela je rođenje njihove druge bebe, a tada je svet brujao o tome da je slavni Ričard Gir u osmoj deceniji treći put postao otac. Trenutno uživaju u svom mirnom životu na ranču u NJujorku, daleko od očiju javnosti.

LJubio jednu od najlepših žena sveta

Pre Alehandre, Ričard Gir bio je poznat po romantičnim vezama sa nekim od najlepših žena. Pre više od tri decenije, zaveo je manekenku Sindi Kraford, i važili su za jedan od najlepših parova na svetu. Iako je razlika u godinama bila značajna, on 39, a ona 22, njihova veza je ušla u istoriju.

Brak započet u Las Vegasu 1991. godine, nije potrajao dugo, razdvojili su se posle četiri godine zbog nepomirljivih razlika. Ipak, Sindi je kasnije istakla da mu je zahvalna na prelepim godinama.

Nakon toga, Gir je bio u vezi sa prelepom Padmom Lakšmi, od koje je stariji 22 godine, ali njihova romansa trajala je samo šest meseci. Drugi brak usledio je 2002. godine, kada je sudbonosno "da" izgovorio manekenki i glumici Keri Louel, prepoznatljivoj po serijama kao što su "Zakon i red" i filmova o Džejmsu Bondu.

NJihov brak u kom su dobili sina Homera i koji je trajao 11 godina, završio se zbog razlika u životnom stilu - Gir je želeo miran život okrenut porodici, dok je Keri težila uzbudljivijem i društvenijem načinu života.

Sve što je tražio Ričard je pronašao u Alehandri, a njihova ljubavna priča ostaje dokaz da prava romansa može da prkosi vremenu i okolnostima, stvarajući legende koje nadmašuju i najlepše filmske priče.

(Mondo)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas