Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА ПОЛА САТА ПЛЕЈБЕКА НА МАТУРИ УЗИМА 3.000 €! Војаж нашао нов начин да зарађује, снимак доспео до јавности

Михајло Веруовић Војаж одлучио је да тренутну популарност искористи на сваки могући начин, па тако однедавно наступа и на малим и великим матурантима по београдским хотелима.

1718104808_voyage_promocija_18042024_0022.JPG
Пхото:АТА /А.А
Oglas

Млади трепер Михајло Веруовић Војаж, који је снимио дует с Цецом Ражнатовић, у хотелу се обично појављује на врхунцу вечери, када на плејбек одушевљеним матурантима отпева неколико песама, а за то наводно узима 3.000 евра. Наступ обично траје пола сата. Он је имао неколико оваквих гажа у последњих неколико недеља, а снимак једне од њих завршио је и на друштвеним мрежама.

На снимку се види како Војаж на прослави у тренерци честита матуру ђацима једне београдске школе: "Желим да честитам матуру свим клинцима из 'Доситеја'. Честитам, очекује ваш још много ствари. Сад кад сам ушао овде, сетио сам се своје мале матуре. Много сте слатки. Ајде да кидамо. На кратко, брате, 'Ла, ла, ла'. Пуштај", рекао је Војаж еуфоричној деци.

Војаж је и досад практиковао да се појављује као специјално изненађење на рођенданима и прославама, а оно које је привукло највише пажње у јавности било је кад се појавио с Нућијем на прослави пунолетства коју је Цеца Ражнатовић заједно са сестром Лидијом организовала за 18. рођендан своје сестричине Хелене Оцокољић.

Поносна тетка је тада заједно са омладином уживала уз тактове његове песме "Треси, треси", па је ломила куковима као никад досад. Њихово пријатељство се тада и продубило, па су трепер и фолк звезда снимили дует "Мушкарчина", који за неколико дана треба да се појави у јавности.

"У борби са самим собом, нисам могао да пронађем темељ у нечему што најављујем тако дуго. Толико рада, труда и муке уложен у овај албум да поносно могу да станем својим именом иза њега. Мој највећи животни пројекат до сада и надам се да ће вама постати драг колико је мени", написао је Војаж уз најаву новог албума на друштвеним мрежама и додао: "Версатилност песама и музичких жанрова овог албума показује моју неспособност да будем у равнотежи са самим собом. Музика за све, постоји песма за сваког. Не постоје речи које могу да додам, а да се не осетим као да превише паметујем. Пронађите се у овом албуму сами и пронађите му смисао сами, имате ту слободу. Ово сам ја".

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas