Oglas
· · Komentari: 0

ZA POLA SATA PLEJBEKA NA MATURI UZIMA 3.000 €! Vojaž našao nov način da zarađuje, snimak dospeo do javnosti

Mihajlo Veruović Vojaž odlučio je da trenutnu popularnost iskoristi na svaki mogući način, pa tako odnedavno nastupa i na malim i velikim maturantima po beogradskim hotelima.

1718104808_voyage_promocija_18042024_0022.JPG
Photo:ATA /A.A
Oglas

Mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž, koji je snimio duet s Cecom Ražnatović, u hotelu se obično pojavljuje na vrhuncu večeri, kada na plejbek oduševljenim maturantima otpeva nekoliko pesama, a za to navodno uzima 3.000 evra. Nastup obično traje pola sata. On je imao nekoliko ovakvih gaža u poslednjih nekoliko nedelja, a snimak jedne od njih završio je i na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako Vojaž na proslavi u trenerci čestita maturu đacima jedne beogradske škole: "Želim da čestitam maturu svim klincima iz 'Dositeja'. Čestitam, očekuje vaš još mnogo stvari. Sad kad sam ušao ovde, setio sam se svoje male mature. Mnogo ste slatki. Ajde da kidamo. Na kratko, brate, 'La, la, la'. Puštaj", rekao je Vojaž euforičnoj deci.

Vojaž je i dosad praktikovao da se pojavljuje kao specijalno iznenađenje na rođendanima i proslavama, a ono koje je privuklo najviše pažnje u javnosti bilo je kad se pojavio s Nućijem na proslavi punoletstva koju je Ceca Ražnatović zajedno sa sestrom Lidijom organizovala za 18. rođendan svoje sestričine Helene Ocokoljić.

Ponosna tetka je tada zajedno sa omladinom uživala uz taktove njegove pesme "Tresi, tresi", pa je lomila kukovima kao nikad dosad. Njihovo prijateljstvo se tada i produbilo, pa su treper i folk zvezda snimili duet "Muškarčina", koji za nekoliko dana treba da se pojavi u javnosti.

"U borbi sa samim sobom, nisam mogao da pronađem temelj u nečemu što najavljujem tako dugo. Toliko rada, truda i muke uložen u ovaj album da ponosno mogu da stanem svojim imenom iza njega. Moj najveći životni projekat do sada i nadam se da će vama postati drag koliko je meni", napisao je Vojaž uz najavu novog albuma na društvenim mrežama i dodao: "Versatilnost pesama i muzičkih žanrova ovog albuma pokazuje moju nesposobnost da budem u ravnoteži sa samim sobom. Muzika za sve, postoji pesma za svakog. Ne postoje reči koje mogu da dodam, a da se ne osetim kao da previše pametujem. Pronađite se u ovom albumu sami i pronađite mu smisao sami, imate tu slobodu. Ovo sam ja".

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas