Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викторија Бекам је због ових естетских операција зажалила "Нисам се осец́ала довољно самопоуздано"

Викторија Бекам искрено говори о свом физичком изгледу

1724670797_79c70435af915f10aafe26dfeb891b532afc672d.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Викторија Бекам на први поглед делује врло самоуверено, па би ретко ко помислио да има било какве несигурности у вези са својим изгледом

Ипак, некадашња певачица, а сада успешна дизајнерка, каже да то нема везе са реалношћу.

Говорец́и за магазин Гразиа 2024. године, Викторија је била искрена и рекла је да је било тренутака када се чак није осец́ала довољно самопоуздано да изађе и забави се са својом децом.

- Никада не желим да звучим као да се жалим, али било је тренутака у прошлости када се нисам осец́ала довољно самопоуздано да седим на плажи и гледам своју децу како се играју - искрено је рекла Бекамова супруга.

Када су естетске корекције у питању Викторија је рекла да је имала две операције повец́ања груди 1999. и 2006. Ипак, на крају се испоставило да то није била добра одлука, а рекла је да да може да врати време донела би другачије одлуке.

Говорец́и за Харпер'с Базаар 2020. године, открила је да се и даље бори да види себе као лепу. Међутим, „дајем најбоље од онога што имам. Видим своје несавршености и мане и смејем се: то сам ја и нец́у то покушавати да променим.”

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas