Oglas
· · Komentari: 0

Viktorija Bekam je zbog ovih estetskih operacija zažalila "Nisam se osećala dovoljno samopouzdano"

Viktorija Bekam iskreno govori o svom fizičkom izgledu

1724670797_79c70435af915f10aafe26dfeb891b532afc672d.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Viktorija Bekam na prvi pogled deluje vrlo samouvereno, pa bi retko ko pomislio da ima bilo kakve nesigurnosti u vezi sa svojim izgledom

Ipak, nekadašnja pevačica, a sada uspešna dizajnerka, kaže da to nema veze sa realnošću.

Govoreći za magazin Grazia 2024. godine, Viktorija je bila iskrena i rekla je da je bilo trenutaka kada se čak nije osećala dovoljno samopouzdano da izađe i zabavi se sa svojom decom.

- Nikada ne želim da zvučim kao da se žalim, ali bilo je trenutaka u prošlosti kada se nisam osećala dovoljno samopouzdano da sedim na plaži i gledam svoju decu kako se igraju - iskreno je rekla Bekamova supruga.

Kada su estetske korekcije u pitanju Viktorija je rekla da je imala dve operacije povećanja grudi 1999. i 2006. Ipak, na kraju se ispostavilo da to nije bila dobra odluka, a rekla je da da može da vrati vreme donela bi drugačije odluke.

Govoreći za Harper's Bazaar 2020. godine, otkrila je da se i dalje bori da vidi sebe kao lepu. Međutim, „dajem najbolje od onoga što imam. Vidim svoje nesavršenosti i mane i smejem se: to sam ja i neću to pokušavati da promenim.”

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas