Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕНЧАО СЕ БИВШИ ВЕРЕНИК ЛЕЈДИ ГАГЕ: Његово срце је освојила 15 година млађа манекенка

Манекенка Ешли Кругер и глумац Тејлор Кини су у емотивној вези две године

1715852285_Foto-Profimedia-Lejdi-Gaga.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумац Тејлор Кини (42), звезда серије "Чикаго у пламену", венчао се с 15 година млађом манекенком, Ешли Кругер, након две године везе. Имали су малу, приватну церемонију у Чикагу, где је Кини недавно завршио снимање 12. сезоне НБЦ-јеве серије, пише Пеопле. 

У вези су две године

Кини и Кругер заједно су од 2022, а згодни глумац је своју прву фотографију са Ешли поделио на Инстаграму у марту те године. Службено су се у појавили у јавности у априлу 2022. на добротворном догађају у Јути. Иако пар није јавно причао о својој вези, на друштвеним мрежама су објавили једно друго. Ешли се такође појавила у серији "Чикаго у пламену" 2022. године у 11. сезони.

Фото: Профимедиа

Глумцу је ово први брак, иако је претходно био верен с певачицом Лејди Гагом, са којом је био у вези скоро пет година, са којом је био и верен. Пар се упознао током снимања спота за њену песму "Yоу анд И", а веридбу су раскинули у јулу 2016. године, након чега је Гага неко време била сама. Међутим, певачица је недавно изјавила да је поново заљубљена.

Фото: Профимедиа

Кругер је 2017. године дипломирала новинарство на Универзитету у Ајови. Након тога је радила у продаји и маркетингу. Кругер тренутно ради хонорарно као водитељка пословног развоја за Еагле Сиx Пропертиес. Што се тиче моделинга, има уговор с агенцијом БМГ Моделс.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas