Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕЧУВЕНО И СКАНДАЛОЗНО": Фанови напали Лејди Гагу због наступа на отварању Олимпијских игара - "Што су је доводили?!"

"Ако су сви могли да певају и дефилују по киши могла је и она"

1722078448_profimedia-0892715105.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Олимпијске игре у Паризу отворене су синоћ свечаном церемонијом, а тим поводом међу првим извођачима наступила је легендарна Лејди Гага.

Гага је певала на француском поред реке Сене уз гомилу плесача, а била је обучена у црни боди и носила је украсе с розе перјем.

 

Међутим, упркос томе што је наступ био спектакуларан, гледаоци су на друштвеним мрежама жестоко критиковали изведбу америчке звезде.

Наиме, Лејди Гага је имала техничких потешкоћа што је многе наљутило.

 

''Сјајна изведба Лејди Гаге. Штета што су Французи заборавили да направе тонску пробу пре тога'', ''Лејди Гага не наступа пред малом публиком на стадиону, већ на платформи поред реке. Звук је ужасан, једноставно се губи у огромном отвореном простору уместо да одјекује'', ''Не знам какав је то био наступ, али дефинитивно је њен најгори икад'', ''Лејди Гага чак није ни је*ена Францускиња. Ово је као да је Бад Буннy певао док су се одржавале Олимпијске игре у Колумбији'', ''Француски јој је грозан'', само су неке од бројних критика на друштвеним мрежама.

Још једна у низу замерки које се тичу наступа Лејди Гаге на отварању Олимпијских игара јесте та што је њен перформанс снимљен неколико сати унапред, те је накнадно емитован у програму током свечане церемоније.

Један од разлога због чега су се организатори одлучили на тај потез је киша која је падала у Паризу током целе церемоније отварања. С обзиром на то да ја Гага носила раскошне костиме препуне перја, нису желели да препуштају ништа случају па су цео наступ снимили унапред.

И ово је наишло на осуду многих њених обожавалаца који су на друштвеној мрежи X делили слике са њеног наступа уз коментаре негодовања.

"Ако су сви могли да певају и дефилују по киши могла је и она", "Ово је нечувено и скандалозно", "Па што су је онда доводили у Париз? Могла је тај наступ да сними и у Лос Анђелесу", само су неки од коментара на поменутој друштвеној мрежи.

Свечану церемонију својим наступом затворила је Селин Дион, која је наступила после паузе дуге четири године.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas