Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕНЧАНИЦА ОД 300 МАРАКА И САКО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Овако су Ана и Владе Дивац изгледали на венчању (ФОТО)

Ана и Владе Дивац одувек су били брачни пар за пример. Упркос великом успеху, па и новцу који су стекли, остали су пристојни и скромни људи.

1719919001_3344406_screenshot-11_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Годинама се баве хуманитарим радом, а у мисију ширења љубави и подршке укључила су се и њихова деца - синови Лука и Матија, као и ћерка Петра која је у породицу стигла као шестомесечна беба.

Породица Дивац деценијама живи на релацији Америка – Србија, или боје речено на релацији Лос Анђелес – Београд. Преко океана су се запутили када је Владе Дивац потписао уговор за славни ЛА Лакерс, тим који га је винуо међу кошаркашке звезде.

Пресељење се десило пре тачно 35 година, недуго након венчања у Београду.

Како су Ана и Владе Дивац изгледали на свадби, али и шта се дешавало у том периоду њиховог живота открила је супруга славног спортисте у објави на Инстаграму.

- Моја венчаница је коштала 300 марака, његов сако је био направљен за репрезентацију Југославије. Пред венчање смо се заглавили у лифту, па смо каснили 15 минута. После много година срели смо пар који се венчавао после нас, на плажи у Мајамију, и частили их пићем да нам опросте, што су морали да чекају дуже свој ред.

- Владе је дан пре тога драфтован за ЛА Лакерсе, а ја нисам имала појма ко су они и шта то тачно значи. Била сам срећна што ћу живети у ЛА , који сам пре тога гледала само на филмовима – присетила се Ана и на крају открила да је свадба била на једном сплаву где су сви играли до јутра уз рок музику.

(Курир.рс/Сторy)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas