Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УЧИМ ЋЕРКУ ДА КРАВА ДАЈЕ МЛЕКО, А НЕ ДА ОНО РАСТЕ У ПРОДАВНИЦИ": Слађа Алегро се строго придржава следећих правила васпитања

Ћерка Слађе Алегро њен је животни смисао

1722238187_Foto-Ataimages.rs-A.A.-M.M.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. М.М.
Oglas

Певачици Слађи Алегро је 2018. година донела испуњење највеће животне жеље - 14. јуна је на свет донела ћерку Милу.

Њен супруг Зоран и она су родитељску улогу прихватили са неизмерном радошћу, а наследница је постала центар њиховог света.

Начин на који васпитава ћерку усвојила је од мајке са којом има диван однос.

– Мислим да је нисам ни у једном моменту разочарала, надам се искрено. Вероватно постоје ствари које би она мени у животу рекла да исправим, али није. Веровала је мом суду, мојој одлуци. Имамо диван однос и тако је годинама уназад, нико вам не може бити већи пријатељ од мајке и оца, од породице – истакла је певачица која ужива у сваком моменту који проводи са породицом.

– Фино се слажемо, допуњујемо се и много ми је драго што учествује у одрастању моје ћерке, зато што сам ја одрасла са бабом и дедом, јако је лепо што је ту са нама. Тренутно живимо у истој згради, на истом спрату и то је нешто што не може да се плати.

- Породица је место где се расте у сваком смислу те речи. Мајка и отац треба да се чувају, да се негују, сада када смо сви на окупу – додала је за Гранд Слађа која често одлази у село и води своју ћерку, наглашавајући да жели да је учи тим стварима и да прође кроз све што је она прошла.

 – Морамо је научити да крава даје млеко и да млеко не расте у продавници. Ја сам тај тип, волим бабу, тетку, волим да одем на село. Трудим се да прође све оно што сам ја прошла кроз живот, да види и осети – рекла је певачица.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas