Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У сваком моменту ми недостаје отац": Дарко Лазић проговорио о породици

Певач Дарко Лазић тренутно борави на Црногорском приморју са трудном супругом Катарином

1722236040_Darkic.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

 Дарко се на самом почетку разговора осврнуо на све своје животне грешке које су могле, умало, да га коштају главе.

- Ништа ме паметно те године нису научиле, човек се учи док је жив, ја сам научио како не треба, свакако мислим да је тачка стављена код мене у животу на неке ствари, то виде и људи око мене. Дођеш до те мере да не можеш сваки дан да правиш глупости и човек се повуче у себе. Докле год човек размишља о томе и када сам говорио: „Сада ми се десила незгода, сада ми се десило ово, оно…“, па као треба да престанем, шта би било да није? Једно јутро сам устао и само рекао доста. Не кајем се ни због чега у животу јер сам свесно све грешке урадио, тако ме је живот водио и сматрам да је морало тако да буде, човек то не може да промени, тако је запечаћено. Уплашио сам се итекако за свој живот, али мислим океј, све је то хвала Богу прошло – рекао је Дарко.

Фолкер се осврнуо на Каћину трудноћу и на то што ће поново, по трећи пут, постати отац.

- Поново тата, то је нешто најлепше на свету, ја сам увек говорио: „Не успе један брак, други брак, биће среће“, тако да мислим да је ово то то. Када сам напунио довољно година схватио сам да је она жена за цео живот. Моја деца су ми најбитнија…Њој је прво дете, свакако да је мало више уплашена и узбуђена. Исто као и прво дете када сам чекао – рекао је Дарко, па се дотакао Ане Севић:

- Ми смо били заједно и нормално је да су постојале неке несугласице, али је прошла деценија. Наше дете расте и све је старија и старија, мислим да људи треба да се угледају на ову нашу ситуацију и да је ово најпаметнији и најбољи потез, било, прошло. Дете је најбитније, она је најбитнија у мом и њеном животу. Ми смо били пре неки дан заједно сви на чамцу, не могу да вам опишем колико сам се лепо осећао…Никада се нисмо ми свађали, то је само неки бес, нешто свеже све, то је све природно нормално. Никада лошу реч нисмо рекли једно за друго, не причамо о тим стварима у прошлости. Ја Ану питам све и када треба Лорени нешто да купим, буквално се све договарамо. Све док буде тако, све ће да буде добро – рекао је он.

Дарко Лазић је потом проговорио о односу ћерке Лорене и сина Алексеја, истичући да се врло добро слажу, те и да се чак јако воле.

- Алексеј је сјајно, почео је да тренира фудбал, јако је хиперактиван. Најбитније ми је што се он и Лорена јако воле и што се добро слажу. Не, Алексеј је сваког понедељка и среде код мене, некада и другим данима. Скоро смо били на мору Каћа, Алексеј, Лорена и ја…Јако се лепо слажу, чак и Лорена ме некада замоли да питам Марину да Алексеј преспава код нас, када он није ту – рекао је.

Када је реч о његовој мами Бранки, која је недавно подигла велику прашину у медијима када се писало да се удаје за свог партнера Драгана, Лазић је открио комплетну истину и то у каквом су заправо сада односу.

- Ја сам први рекао њој после смрти мога оца, рекао сам јој да треба да настави свој живот даље и да ћу да је подржим. После три, четири године се појавио Драган с којим је Бранка у вези, ја сам подржао, све док се волите и чувате. Само ми је мало засметало када сам се ја провлачио кроз тај неки контекст. Ја сам рекао да воде свој живот и да раде шта хоће, али не преко мене, јер сам ја јавна личност и да се не провлаче преко мене. Нека буду заједно, ако је њима лепо, мени је још лепше. Ја сам с њим скроз океј, мало сам се био наљутио, рекао сам и њему то: „Немој да настављамо тако, да кваримо однос. Ако чекате дете, венчали се, не морају новине да пишу о томе, ви нисте јавне личности“. Моја мајка је мени све на свету и број један, она је моја светиња и биће ми увек најбитнија на свету, али имам права да кажем оно што ми засмета – рекао је Дарко, а онда је открио колико му недостаје отац:

- У сваком моменту ми недостаје отац и како време одмиче, све више и више. Мислио сам да како иду године да ће мање да ми фали, али баш иде контра. Много тога нисам стигао да му кажем, скоро сам имао сан, пробудио сам се и плакао као никад. Сањао сам покојног оца како се смејемо, смејемо и смејемо. Пошто ја имам ту грижу савест, прочитали смо да то значи да ти је покојник опростио што те то мучи, много ми је лакше када сам то прочитао. Највише ми је фалио за моју свадбу, знам колико ми је причао о томе и колико ме је терао да се женим, ту ми је баш фалио, али сам поднео то јуначки, нисам ни пио тај дан, јер би ме пукла емоција ионако сам преплакао своју свадбу. Сада ми је криво што смо се некада у животу свађали због глупости – рекао је Дарко.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas