Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У СЛУЧАЈУ ДА ОПЕРАЦИЈА НЕ УСПЕ, МОРАЛИ БИ ДА МИ ОДСЕКУ НОГУ": Милић Вукашиновић води нову битку са здрављем

Милићу Вукашиновићу после инфаркта прети нова опасност

1725009547_Foto-Ataimages.rs-M.M.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.М.
Oglas

Претходни месеци су за чувеног рокера Милића Вукашиновића били и те како исцрпљујући. Након што му је откривена проширена анеуризма у левој нози, он је морао да се оперише како му не би ампутирали доњи екстремитет. Опоравак није прошао добро јер је зарадио болничку бактерију, а након тога су му нашли воду у плућима и морао је да користи кисеоник. А онда је уследио инфаркт.

Милић је сада рекао да има нове проблеме, сада са десном ногом, због које иде на терапије.

- Ја сам оперисао леву ногу где су ми уградили вештачку вену, требало је и десна да се оперише. Преостале су ми четири анеуризме које нису превелике. Међутим, сада ме боли десна нога, стопало, отишао сам код истог хирурга, он је урадио скенер и рекао да не може да се оперише јер имам лоше крвне судове. Од колена надоле су они ситни и разбацани. Не може да се уради као на левој нози. Ако не успем да повратим крвоток у тој нози, прети опасност. Рисканто је да се отвара нога, јер би морала да се одсече, у случају да не успе - прича Милић и открива да пије неколико терапија.

- Пијем разне терапије. Имам терапију за притисак, за ногу, за разређивање крви имам две терапије, пијем шест-седам таблета да ми се одржи стање срца и стање крвних судова - рекао је.

Иако су га спремали за операцију срца, до тога није дошло јер је рокер имао лошу крвну слику, али сада се, након свега што је прошао, осећа добро.

- Моје срце је добро. Они су хтели да ми ураде два стента, али због болничке бактерије сам толико ослабио, добио сам упалу плућа, воду у плућима, инфаркт, доктори су ми спасли плућа и срце, али стентове нису могли да ми уграде јер сам био анемичан. Морао сам да поправим крвну слику да би ми урадили стентове. Медутим, када сам поправио крвну слику, ја сам се поправио скроз. После магнентне резонанце, после које се убризга тако неки, како они зову "контраст" да би се видело какви су крвни судови. Мени се срце повратило. Најбоља докторка за слабо срце је моја докторка Драгана. Она је задовољна, срце је океј. Имам опет за месец дана контролу.

Како је објаснио због болова у нози, слабије хода, али верује да ће након терапија и бити боље.

- Ходам, али се слабије се ослањам на ту десну ногу, а боли ме то стопало. Мени је доктор препоручио хипербаричну комору, мислим да би ми оне помогле да ми стопало прокрви.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas