Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТАТА МЕ НЕ СРАМОТИ, МАМА ДА" Принц Вилијам једну ствар никад није могао да опрости мајци

Принцеза Дајана је у колективној свести и данас једна од најомиљенијих и највољенијих принцеза свих времена, али изван светла рефлектора, она је била само обична жена која се борила против сопствених демона и жонглирала између онога шта би требало учинити и онога шта јој срце жели.

1721981743_3924129_princ-vilijam-profimedia0888297500_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Током година испливале су разне приче о приватном животу вољене принцезе, али и откриле тајне које су дуго скриване. Највише су страдала њена деца, принчеви Вилијам и Хари, који и данас с кнедлом у грлу причају о покојној мајци.

Биограф краљевске породице, Роберт Џобсон, открио је и другу страну принцезе Дајане, некад омиљене особе Британије. Како је тврдио, Дајана је на неки начин манипулисала и утицала на формирање Вилијама и Харија, односно њихову различитост. Док је Хари био поштеђен многих ствари, будући краљ Вилијам осетио је негативне стране токсичног односа својих родитеља као дете. На неки начин, цела ситуација га је још више зближила с оцем.

"За Вилијама школа није била само забава, већ и одмор од све веће склоности његове мајке да се ослања на њега као на емоционалну подршку", рекао је, а то је потврдила и сама принцеза.

Сам Вилијам желео је да јој буде заштитник па је чак рекао да ће "кад одрасте постати полицајац само да је заштити од свега". Њихов однос се драматично променио након Дајаниног развода од Чарлса. Колико се ситуација променила сведочи и чињеница да је током забаве на којој је принц Чарлс певао из свег гласа Вилијам имао коментар на понашање своје мајке

Наиме, тад је кренула прича о томе како родитељи понекад срамоте своју децу, алудирајући на Чарлсово неспретно певање. Вилијам је на то кратко коментарисао: "Тата ме не срамоти, мама да".

У то време је Чарлс имао аферу са садашњом супругом Камилом, коју није ни покушавао да сакрије. "У нашем браку нас је увек било троје", рекла је и сама Дајана једном приликом, а Чарлс је с другом супругом хтео да се венча и пре него су му наместили Дајану, али она се удала за другог, и то оног који ју је варао где је стигао, чак и с Чарлсовом сестром, принцезом Аном.

Вилијам није био благ ни према Камили. Иако јој се чинио као добар, миран и одгојен момчић, али кад је показао мрачнију страну, Камила је остала запрепаштена. Бахатост, дрскост и зла нарав изашли су на видело, а Камила није знала зашто се то догађа.

Данас Вилијам има много боље манире, али и однос с оцем. Њихов однос је изграђен на љубави, разумевању и поштовању. За све је, наравно, заслужна војвоткиња Кејт Мидлтон, која је небројено пута позвала принца Чарлса да се дружи с унуцима.

(Курир.рс/ Сторy.хр/ Л. С.)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas