Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тајна коју су Кејт и Вилијам дуго крили: Све објавлљено у новој биографији

Пре него што су се Кејт Мидлтон и принц Вилијам венчали, двоје заљубљених је имало више "тајних" имена које су користили.

1723811921_ee77f4ed55bbcff20590409517bbe011d46fc3d7.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Према наводима у новој књизи "Кетрин, принцеза од Велса", принц је умео да одведе своју девојку у Хајгроув или Сендрингхем, а више пута су одседали и по хотелима.

У тим приликама, користили су имена "господин и госпођа Смит", што сигурно није никог успевало да превари, али - своја  права имена сигурно нису могли да употребљавају. 

Ако вам је прва асоцијација чувени филм Бреда Пита и Анђелине Џоли у којој славн пар глуми Џона и Џеј Смит, знајте да он није могао бити инспирација, јер су Кејт и Вилијам већ дипломирали кад је ово остварење први пут емитовано.

Такође, "господин Смит" није био једини "идентитет" који је принц позајмио из фикције. Често је користио и име Стив, још од времена кад је дошао на колеџ - "једноставно је хтео да делује нормалније", пише биограф Роберт Џобсон. 

Кад су отишли на Сејшеле, недуго након помирења, љубавни пар је користио имена "Мартин и Роуз Мидлтон", а кад су се верили 2010. године, тајна имена су могла да заувек падну у заборав. Говорећи о искушењима, обоје су признали да су били на кратко раскинули.

"Обоје смо били веома млади, то је било у време студија... Обоје смо тражили себе, одрастали... требало је мало простора", казао је Вилијам, а Кејт додала: "У то време, нисам била срећна због раскида, али ме је то заправо учинило снажнијом особом."

(Лепа и срећна)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas