Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШОК признање ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ: "БИЛА сам ЉУБАВНИЦА"

Јована Јеремић проговорила је о свом приватном животу и шокирала признањима

1713429463_Jovana-Jeremic.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Јована Јеремић изнела је неочекивано признање да је у младости била љубавница и да се нимало не каје због тога.

- Свако има право једном да буде љубавница. Да, ја сам била љубавница, све смо биле у неком тренутку. Али ти не знаш зашто је неко био. Можда је тај човек лагао ту девојку. Нећемо да говоримо о тим девојкама које су изманипулисане. Кад си била једном љубавница и научила лекцију, немаш право то да будеш други пут - рекла је Јована.

Она се осврнула на оне жене које свесно улазе у однос са заузетим у мушкарцима, знајући притом да су друге. За такве, тврди Јована, следи посебна казна.

- Има оних које се тиме баве, е ја о тим љубавницама причам. И да, те пљујем најстрашније. Ја бих такве којима је то занимање спалила на ломачи - рекла је Јована.

Иначе, Јована већ више од четири месеца ужива у вези с бизнисменом Драганом Станковићем, а да је њихова веза озбиљна, потврдила је и водитељка која је открила њихове планове за будућност. Јеремићка је признала да је Драган купио плац на ком гради вилу за њих двоје, која ће се звати симболично Јована.

- Вила ће добити име по мени и, морам рећи, биће то наша оаза. Имаћу сауну, мини-теретануи базен. Ја планирам да имам још пет вила, у Шпанији, Монте Карлу и тако даље - рекла је водитељка у емсији "Минско поље".

(Н Портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas