Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕЋАТЕ ЛИ СЕ ПРЕСЛАТКЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ СЕРИЈЕ "РАЊЕНИ ОРАО"? Иван Босиљчић открио како она данас изгледа - израсла је у праву лепотицу (ФОТО)

Девојчица која је у култној серији глумила ћерку Слободе Мићаловић и Ивана Босиљчића је данас права лепотица

1719472725_Foto-Printscreen-Instagram-ivanbosiljcicofficial.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - иванбосиљцицоффициал
Oglas

Прошло је 16 година од премијере серије "Рањени орао" Здравка Шотре, чије се реплике и данас цитирају, а епизоде репризирају.

Веома популарна домаћа серија заснована је на роману "Рањени орао" српског аутора Мир Јам из 1936. године.

Као и роман, телевизијска серија је смештена у Југославији између светских ратова и усредсређује се на љубавни живот Анђелке Бојанић коју је тумачила Слобода Мићаловић.

Последњу епизоду обележила је емотивна сцена срећне породице, коју су чинили Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић и мала Теодора Јелисавчић. Теодора, која је тумачила лик Анђелкине ћерке имала је свега четири године и освојила је срца публике на прво појављивање.

Заиграла и у серији "Отворена врата"

Она се потом појавила у неколико телевизијских реклама, као и у музичким спотовима, да би 2013. године заиграла малу Кети у "Отвореним вратима".

Девојчицу су изабрали у конкуренцији од 550 глумица, а њен отац није крио колико је поносан.

- Прозвали су је шармантна, јер је имитирала малу Ромкињу коју срећемо сваког дана на улици како нам добацује: Шармантни, што имаш лепу ћерку, дај неки динар - рекао је он тада за медије.

Мала Теодора је порасла и сада је права лепотица

Након ове роле Теодору нисмо имали прилике да виђамо, а није се ни оглашавала за медије, све док се није десило поновно окупљање екипе серије и филма "Рањени орао", коју је обележила једна фотографија.

Слобода, Иван и Теодора, која је данас одрасла девојка и права лепотица рекреирали су једно од сцена из филма и поделили је на мреже, а коментари су се само низали.

Мреже се усијале од коментара

Многобројни обожаваоци серије били су одушевљени овом фотогарарфијом, а свој коментар у виду емотикона срца је оставила и чувена Моника Белучи.

"Иду дани све се мења сем Слободе", Преслатка слика! Баш сам се питала како ли та слатка мала девојчица изгледа данас! Израсла је у прелепу девојку... Остаје мистерија како њени родитељи из серије не остарише ни дана?! Једнако су млади и лепи као онда", "Да ли је могуће да је прошло 16 година?", били су само неки од коментара одушевљених корисника мрежа.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas