Oglas
· · Komentari: 0

SEĆATE LI SE PRESLATKE DEVOJČICE IZ SERIJE "RANJENI ORAO"? Ivan Bosiljčić otkrio kako ona danas izgleda - izrasla je u pravu lepoticu (FOTO)

Devojčica koja je u kultnoj seriji glumila ćerku Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića je danas prava lepotica

1719472725_Foto-Printscreen-Instagram-ivanbosiljcicofficial.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - ivanbosiljcicofficial
Oglas

Prošlo je 16 godina od premijere serije "Ranjeni orao" Zdravka Šotre, čije se replike i danas citiraju, a epizode repriziraju.

Veoma popularna domaća serija zasnovana je na romanu "Ranjeni orao" srpskog autora Mir Jam iz 1936. godine.

Kao i roman, televizijska serija je smeštena u Jugoslaviji između svetskih ratova i usredsređuje se na ljubavni život Anđelke Bojanić koju je tumačila Sloboda Mićalović.

Poslednju epizodu obeležila je emotivna scena srećne porodice, koju su činili Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić i mala Teodora Jelisavčić. Teodora, koja je tumačila lik Anđelkine ćerke imala je svega četiri godine i osvojila je srca publike na prvo pojavljivanje.

Zaigrala i u seriji "Otvorena vrata"

Ona se potom pojavila u nekoliko televizijskih reklama, kao i u muzičkim spotovima, da bi 2013. godine zaigrala malu Keti u "Otvorenim vratima".

Devojčicu su izabrali u konkurenciji od 550 glumica, a njen otac nije krio koliko je ponosan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srpskiglumci_

- Prozvali su je šarmantna, jer je imitirala malu Romkinju koju srećemo svakog dana na ulici kako nam dobacuje: Šarmantni, što imaš lepu ćerku, daj neki dinar - rekao je on tada za medije.

Mala Teodora je porasla i sada je prava lepotica

Nakon ove role Teodoru nismo imali prilike da viđamo, a nije se ni oglašavala za medije, sve dok se nije desilo ponovno okupljanje ekipe serije i filma "Ranjeni orao", koju je obeležila jedna fotografija.

Sloboda, Ivan i Teodora, koja je danas odrasla devojka i prava lepotica rekreirali su jedno od scena iz filma i podelili je na mreže, a komentari su se samo nizali.

Mreže se usijale od komentara

Mnogobrojni obožavaoci serije bili su oduševljeni ovom fotogararfijom, a svoj komentar u vidu emotikona srca je ostavila i čuvena Monika Beluči.

"Idu dani sve se menja sem Slobode", Preslatka slika! Baš sam se pitala kako li ta slatka mala devojčica izgleda danas! Izrasla je u prelepu devojku... Ostaje misterija kako njeni roditelji iz serije ne ostariše ni dana?! Jednako su mladi i lepi kao onda", "Da li je moguće da je prošlo 16 godina?", bili su samo neki od komentara oduševljenih korisnika mreža.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas