Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СКАНДАЛ НА ДАНСКОМ ДВОРУ: Краљ јавно варао жену, а сада је испливала фотографија која је покренула буру (ФОТО)

Дански краљ Фредерих и његова супруга краљица Мери већ неко време имају проблеме у браку који су сада достигли врхунац

1714472251_Foto-Profimedia-danka-kraljevska-porodica.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Европски дворови као да не могу без фотошоп скандала. Једна таква афера задесила је данску краљевску породицу након што је у петак објављена слика краља Фредерика и краљице Мери. Коментарише се да је слика резултат фотошопа, али и одраз реалног стања у њиховом браку након великог прељубничког скандала који их је задесио.

Та слика је њихов први званични портрет откако су проглашени за краља и краљицу Данске. Подсетимо, бивша краљица Маргарета ИИ абдицирала је у корист свог сина у фебруару прошле године.

Утисак је многих да су Мери и Фредерик фотографисани одвојено, а да су затим "додати" на заједничку слику.

"Грозан фотошоп, тако неспретан", "Је ли ово фотошопирано? Мислим, изгледа као да су фотографисани одвојено па спојени? Мери изгледа сјајно, а Фредерик, па краљ изгледа као да се управо откотрљао из кревета", коментарише се.

Други истичу положај њене руке испред руке краља Фредерика, тврдећи да изгледа неприродно.

"Изгледа да је крајица Мери стављена на Фредову фотографију. Положај руку је идентичан", пишу на мрежама. Као спорни издвајају се и детаљи иза краљевског пара односно бели стубови и златаста блурована позадина. Некиам се слика и допала иако такође тврде да је у питању намонтирани портрет.

Фотографија је објављена месец и по дана након што је Кенсигтонска палата објавила слику Кејт Мидлтон и деце, Шартлот, Џоржда и Луја за Дан мајки, та слика је уређена како је принцеза од Велса признала па се збот тога и извинила. Било је уочено 16 грешака на тој спорној фотографији која је изазвала велики скандал.

Реакција данског двора је да се не ради о фотошопираној слици Мери и Фредерика.

Многи кажу да фотошоп има и те како смисла због гласина да је краљ варао супругу са мексичком ријалити звездом Геновевом Казановом са којом је виђен у Шпанији прошле године. Слика тако дочарава дистанцу међу њима док је блискост вештачки направљена.

Неки сматрају да је бивша краљица абдицириала да би спасла брак сина и снаје која је веома важна за дански двор.

Коментарише се и да Мери и Фредерик на слици (и поред фотошопа) изгледају чудно: "Има толико напетости! Да ли су уопште у исотј соби или је ово монтажа?"; "Зашто ју је варао, тако сам љута на њега", "Ох, изгледа прелепо, али тако напето! Нешто није у реду".

Поједини су приметили да краљица изгледа веома хладно поред мужа и да је нерадо позирала за овај портрет.

Дански двор био је и у јануару на удару критика због фотошопиране слике, обављена је тада слика деце краљевског пара, принца Винсента и принцезе Џозефине, за њихов 13. рођендан. Коментарисало се да је узета слика деце са породичног портета и да је од тога креиран нови портрет, пише Даилy маил.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas