Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

С КИМ СЕ ДРУЖИ АНА ДИВАЦ: Ево са којим светски познатим ЗАВОДНИКОМ проводи време

Док се Владе Дивац дружи с колегом Меџиком Џонсоном у Црној Гори, где је колегу угостио на острву Мамула, његова супруга Ана је у Мађарској с Ленијем Кравицем.

1722586551_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Управо је она на друштвеним мрежама објавила фотографију како позира са славним музичарем. Није познато да ли су заједно на неком догађају, али је сигурно то да је жена нашег прослављеног спортисте прекинула одмор на приморју због пословних обавеза у Будимпешти, где последњих дана борави. За то време један од најбољих кошаркаша у историји НБА лиге језди јахтом с њеним животним сапутником и њиховом децом. Да им дружење прија, јасно се види на фотографијама, а њих двојица су годинама блиски пријатељи и саиграчи.

У прилог томе сведоче и фотографије које је НБА звезда објавио на друштвеним мрежама уз захвалност за гостопримство, иако му није први пут да се одмара на Јадранском мору. С друге стране, Кравиц последњих година живи у приколици и путује Европом. Да има везе с нашим људима, било је јасно кад се сазнало за његову везу са Адријаном Лимом, која је била и његова последња озбиљна веза. Нажалост, управо та последња веза завршила се тако што му је славни Србин Марко Јарић завео бившу вереницу.

Пар је био у озбиљном односу и планирали су и венчање, а онда је преко ноћи све пукло. Лима се касније "смувала" с Јарићем, а Кравиц је одлучио да буде у целибату. Иначе, породица Дивац има славне пријатеље с којима се дружи на релацији Србија-Америка.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas