Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЗНАТИ РЕПЕР УХАПШЕН У РУМУНИЈИ: Прети му 10 година затвора - погледајте шта је разлог

Један од најпознатијих репера данашњице, славни Виз Калифа, ухапшен је у Румунији и оптужен за илегално поседовање дроге, преноси Пеопле

1721045848_Foto-Shnutterstock-Profimedia.jpg
Фото: Схуттерсток, Профимедиа
Oglas

Према писању француске новинске агенције Агенце Франце Прессе (АФП), 36-годишњи репер и глумац био је предводник фестивала "Беацх, плеасе!" у Костинештију у Румунији, где су власти наводно пронашле канабис код њега у раним јутарњим сатима.

Што се тиче Румуније и њихових закона, постоји могућност да 36-годишњег Калифу чека до десет година затвора због илегалног поседовања дроге, а румунска Управа за сузбијање корупције и организираног криминала (ДИИЦОТ) изјавила је у недељу за један француски лист да је музичар такође "пушио канабис на бини током свог наступа".

- Током наступа на музичком фестивалу одржаном у летовалишту Костинешти, утврђено је да је оптужени поседовао више од 18 грама канабиса и да је на бини конзумирао поменуту дрогу - тврди ДИИЦОТ.

 

Наиме, репер се осврнуо на своје проблеме с румунском влашћу у облику објаве на X-у, бившем Твитеру.

- Синоћњи наступ у Румунији је био невероватан. Нисам мислио да изразим непоштовање држави тиме што сам запалио на бини - написао је.

- Били су врло пуни поштовања и пустили су ме. Враћам се ускоро, али следећи пут без великог џоинта - додао је репер.

Наиме, канабис је велики део реперовог имиџа, а у својим текстовима често говори о пушењу. Раније ове године, нашалио се да је чак присуствовао родитељским састанцима свог сина под утицајем марихуане, рекавши водитељки Алекс Купер у епизоди њеног подкаста "Цалл Хер Даддy" да учитељи то "заправо и очекују".

Даље је објаснио како други родитељи "знају шта се догађа". Тврди како су готови дани "када су вас сматрали лошим родитељем ако пушите траву".

- Прилично сам сигуран да мој син смрди на траву. Не знам јер не осећам мирис, али прилично сам сигуран да мирише на траву - закључио је репер, који иначе ове године са својом девојком, Ејми Агилар, очекује прво дете, девојчицу.

(Јутарњи.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas