Oglas
· · Komentari: 0

POZNATI REPER UHAPŠEN U RUMUNIJI: Preti mu 10 godina zatvora - pogledajte šta je razlog

Jedan od najpoznatijih repera današnjice, slavni Viz Kalifa, uhapšen je u Rumuniji i optužen za ilegalno posedovanje droge, prenosi People

1721045848_Foto-Shnutterstock-Profimedia.jpg
Foto: Shutterstok, Profimedia
Oglas

Prema pisanju francuske novinske agencije Agence France Presse (AFP), 36-godišnji reper i glumac bio je predvodnik festivala "Beach, please!" u Kostineštiju u Rumuniji, gde su vlasti navodno pronašle kanabis kod njega u ranim jutarnjim satima.

Što se tiče Rumunije i njihovih zakona, postoji mogućnost da 36-godišnjeg Kalifu čeka do deset godina zatvora zbog ilegalnog posedovanja droge, a rumunska Uprava za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (DIICOT) izjavila je u nedelju za jedan francuski list da je muzičar takođe "pušio kanabis na bini tokom svog nastupa".

- Tokom nastupa na muzičkom festivalu održanom u letovalištu Kostinešti, utvrđeno je da je optuženi posedovao više od 18 grama kanabisa i da je na bini konzumirao pomenutu drogu - tvrdi DIICOT.

 

Naime, reper se osvrnuo na svoje probleme s rumunskom vlašću u obliku objave na X-u, bivšem Tviteru.

- Sinoćnji nastup u Rumuniji je bio neverovatan. Nisam mislio da izrazim nepoštovanje državi time što sam zapalio na bini - napisao je.

- Bili su vrlo puni poštovanja i pustili su me. Vraćam se uskoro, ali sledeći put bez velikog džointa - dodao je reper.

Naime, kanabis je veliki deo reperovog imidža, a u svojim tekstovima često govori o pušenju. Ranije ove godine, našalio se da je čak prisustvovao roditeljskim sastancima svog sina pod uticajem marihuane, rekavši voditeljki Aleks Kuper u epizodi njenog podkasta "Call Her Daddy" da učitelji to "zapravo i očekuju".

Dalje je objasnio kako drugi roditelji "znaju šta se događa". Tvrdi kako su gotovi dani "kada su vas smatrali lošim roditeljem ako pušite travu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wiz Khalifa (@wizkhalifa)

- Prilično sam siguran da moj sin smrdi na travu. Ne znam jer ne osećam miris, ali prilično sam siguran da miriše na travu - zaključio je reper, koji inače ove godine sa svojom devojkom, Ejmi Agilar, očekuje prvo dete, devojčicu.

(Jutarnji.hr)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas