Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ново појављивање Кејт Мидлтон: Ево како сада изгледа принцеза која се лечи од тешке болести (ФОТО)

Кејт Мидлтон изгледа лепо расположено

1724655715_profimedia-0901441690.jpg
Фото: профимедиа, ГоффПхотос.цом
Oglas

Принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, фотографисана је на имању Балморал заједно са својим супругом, принцом Виллиамом, и сином Џорџом. Ово је принцезино прво појављивање у шкотској цркви откако је у марту рекла да болује од рака.

На фотографији на којој се Кејт налази у колима на сувозачевом месту, видимо да је насмејана у карираном капуту и браон шеширу који је украшен перјем, док су јој кестенасти праменови падали низ леђа

Кејт и Вилијам су се придружили и краљ Чарлс и краљица Камила, као и војвода и војвоткиња од Единбурга.

Пре путовања у Шкотску, Вилијам и Кејт су проводили време у дому у Норфолку, Анмер Холу, где су углавном током сваког лета, користећи летњи распут своје деце. 

Фото: профимедиа, ГоффПхотос.цом

Лечење

Принцеза, која је и даље на превентивној хемотерапији, ове године се мање појављивала у јавности, присуствовала је прослави рођендана краља Чарлса у јуну и финалу Вимблдона за мушкарце у јулу где је уручила и пехар победнику.

Кејт је почела да се лечи у фебруару, а о њеном стању се мало зна. Једном приликом је рекла да постиже „добар напредак“, искрено додајуц́и да има „добре и лоше дане“.

- Мој третман је у току и трајац́е још неколико месеци. У дане када се осец́ам довољно добро, радост је бавити се школским животом, проводити лично време на ствари које ми дају енергију и позитивност, као и радити од куће - рекла је тада Кејт.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas