Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСАМ МОГАО ТО ДА РАДИМ": Мики Манојловић одбио да дели кадар са Клунијем и Никол Кидман - имао је добар разлог

"Моји најближи су ми замерили због тога"

1720008831_Foto-Profimedia-Ataimages.rs-A.A.-Shutterstock.jpg
Фото: Профимедиа, Атаимагес.рс/ А.А. Схуттерстоцк
Oglas

Истакнути глумац Мики Манојловић открио је због чега је одбио да глуми у холивудском филму "Пеацемакер" (Миротворац), у ком би кадар делио са Никол Кидман и Џорџом Клунијем

- Ма, не, не, никада нисам добио понуду коју нисам могао да одбијем. Нисам добио ту коњску главу у кревет, никада. Биле су само две понуде из Холивуда. Прва је била за један филм који се зове "Пеацемакер" ("Миротворац"), Џорџ Клуни и фантастична глумица и жена, Никол Кидман. Нисам могао да то радим - рекао је Мики Манојловић, пренео је РТС, и додао:

- То је било велика улога. Значи, згодна фантастична ЦИА хвата лудог Балканца у задњем тренутку и тако даље. Да вам не причам детаље тога. Кад смо разговарали о томе, они су стално тражили мотивацију која ће се ипак завршити некаквим реалистичним завршетком. И кад смо говорили о томе, они су стално говорили: "Па добро Мики, зашто ви тражите... Ово је фикшн, ово је фикшн" -  рекао је Манојловић и наставио:

- Ако је фикшн, онда нек дигне ту зграду Уједињених нација у ваздух, ако је фикшн… Игра се са тиме на један начин који није игра само, него који има велики симболизам и који има значај, и који има уметнички ниво - рекао је Мики Манојловић.

Он је објаснио зашто је одбио улогу.

- Али то није разлог зашто сам одбио. Јер ја нисам могао да зарађујем толике паре, што су ми замерили моји најближи, на крви народа Федеративне Републике Југославије - навео је славни глумац у емисији "Један добар дан".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas