Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Невоље кренуле још на меденом месецу: Шта је главни разлог развода Џенифер Лопез и Бена Афлека?

Проблеми у вези Бена Афлека и Џенифер Лопез почели су још на њиховом меденом месецу на језеру Комо у Италији, каже извор за Пејџ Сикс.

1724321230_9a1336920e390760159b975fb0ac6aa4e7e3e450.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Медени месец брачног пара укључивао је бројне јавне излете, а наравно, то све није могло да прође без папараца.

- Био је незадовољан што их папараци прате. Она је међународна суперзвезда, а он се понашао као да је било изненађење што ц́е их пратити - рекао је извор за пменуте медије.

Када нису били пред камерама, „једва су разговарали једно с другим током периода који је требало да буде најсрец́није време у њиховом животу".

Други извор је рекао да је Афлек коначно дошао к себи и схватио да имају другу шансу, када је његова трезвеност „почела да се уклапа у нормалност“.

Афлек је отворено говорио о својој борби са алкохолом у прошлости. Наводно се последњи пут вратио на рехабилитацију 2018. године. 

- Афлек је почео да жуди за више приватности и више није могао да поднесе њен ниво славе. Он не жели сву драму која долази са тим у свом дому - рекао је извор.

Извори су га описали као „веома заштитнички настројеног према њој“, али целокупна прича није успела да се доржи.

- Она је бесна. Понизио ју је. Он је био тај који је иницирао поновно окупљање… Она је била убеђена у то да је он љубав њеног живота - рекао је извор раније.

Подсетимо, Лопез је поднела захтев за развод 20. августа, на другу годишњицу њиховог венчања у Џорџији.

БОНУС ВИДЕО



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas