Oglas
· · Komentari: 0

Nevolje krenule još na medenom mesecu: Šta je glavni razlog razvoda Dženifer Lopez i Bena Afleka?

Problemi u vezi Bena Afleka i Dženifer Lopez počeli su još na njihovom medenom mesecu na jezeru Komo u Italiji, kaže izvor za Pejdž Siks.

1724321230_9a1336920e390760159b975fb0ac6aa4e7e3e450.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Medeni mesec bračnog para uključivao je brojne javne izlete, a naravno, to sve nije moglo da prođe bez paparaca.

- Bio je nezadovoljan što ih paparaci prate. Ona je međunarodna superzvezda, a on se ponašao kao da je bilo iznenađenje što će ih pratiti - rekao je izvor za pmenute medije.

Kada nisu bili pred kamerama, „jedva su razgovarali jedno s drugim tokom perioda koji je trebalo da bude najsrećnije vreme u njihovom životu".

Drugi izvor je rekao da je Aflek konačno došao k sebi i shvatio da imaju drugu šansu, kada je njegova trezvenost „počela da se uklapa u normalnost“.

Aflek je otvoreno govorio o svojoj borbi sa alkoholom u prošlosti. Navodno se poslednji put vratio na rehabilitaciju 2018. godine. 

- Aflek je počeo da žudi za više privatnosti i više nije mogao da podnese njen nivo slave. On ne želi svu dramu koja dolazi sa tim u svom domu - rekao je izvor.

Izvori su ga opisali kao „veoma zaštitnički nastrojenog prema njoj“, ali celokupna priča nije uspela da se dorži.

- Ona je besna. Ponizio ju je. On je bio taj koji je inicirao ponovno okupljanje… Ona je bila ubeđena u to da je on ljubav njenog života - rekao je izvor ranije.

Podsetimo, Lopez je podnela zahtev za razvod 20. avgusta, na drugu godišnjicu njihovog venčanja u Džordžiji.

BONUS VIDEO



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas