Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАПРАВИЛА БИ ВЕЛИКУ ГРЕШКУ: Цеца на почетку каријере није желела да сними песму која је касније постала њен највећи хит

Песма Цеце Ражнатовић постала је велики хит, једва су је убедили да је сними

1724239884_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Ceca.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Песма Цеце Ражнатовић „Цветак зановетак” обележила је њену каријеру, међутим, мало ко зна да су је једва наговорили да ову нумеру сними. 

Гостујући у једној емисији певачица се осврнула на почетак своје каријере, па открила коју песму никако није желела да сними, а на крају та песма постала је омиљена међу публиком. 

- Очекивала сам да ће мени дати такву песму да исто као моје старије колегинице певам нешто озбиљније.

Када су ми отпевали „Са момцима када шетам, збијам шалу, зановетам” ја сам испод стола згазила тату и шапнула му да ја то нећу да певам. 

А он каже: „Ма, ћути, ти си још дете”. Ја опет кажем: „Ма нећу ово да певам, срамота ме је, како ћу у школу”, а он каже: „Шта ти знаш са 14 година, ћути”.

Наравно, снимим ту песму и сад већ сви знају како се све одиграло. Али, ето, „Цветак зановетак” нисам желела да снимим, а за ове сам се двоумила, искрено.

Иако је освојила срца публике, ова песма Цеце Ражнатовић не свира се на њеним наступима. Фолк дива открила је због чега је то тако. 

- Најбоље би било да са 49 година певам да сам цветак зановетак. То нека певају клинке - каже она кроз смех.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas