Oglas
· · Komentari: 0

NAPRAVILA BI VELIKU GREŠKU: Ceca na početku karijere nije želela da snimi pesmu koja je kasnije postala njen najveći hit

Pesma Cece Ražnatović postala je veliki hit, jedva su je ubedili da je snimi

1724239884_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Ceca.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Pesma Cece Ražnatović „Cvetak zanovetak” obeležila je njenu karijeru, međutim, malo ko zna da su je jedva nagovorili da ovu numeru snimi. 

Gostujući u jednoj emisiji pevačica se osvrnula na početak svoje karijere, pa otkrila koju pesmu nikako nije želela da snimi, a na kraju ta pesma postala je omiljena među publikom. 

- Očekivala sam da će meni dati takvu pesmu da isto kao moje starije koleginice pevam nešto ozbiljnije.

Kada su mi otpevali „Sa momcima kada šetam, zbijam šalu, zanovetam” ja sam ispod stola zgazila tatu i šapnula mu da ja to neću da pevam. 

A on kaže: „Ma, ćuti, ti si još dete”. Ja opet kažem: „Ma neću ovo da pevam, sramota me je, kako ću u školu”, a on kaže: „Šta ti znaš sa 14 godina, ćuti”.

Naravno, snimim tu pesmu i sad već svi znaju kako se sve odigralo. Ali, eto, „Cvetak zanovetak” nisam želela da snimim, a za ove sam se dvoumila, iskreno.

Iako je osvojila srca publike, ova pesma Cece Ražnatović ne svira se na njenim nastupima. Folk diva otkrila je zbog čega je to tako. 

- Najbolje bi bilo da sa 49 godina pevam da sam cvetak zanovetak. To neka pevaju klinke - kaže ona kroz smeh.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas