Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нада победила на Олимпијским играма у 7. месецу трудноће: Доказала да може све, па се обратила емотивном поруком (ФОТО)

Нада Хафез се на овогодишњим Олимпијским играма такмичи у поодмаклој трудноћи

1722420478_Foto-Profimedia-Shutterstock-Printscreen-Instagram-nada_hafez.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Нада Хафез, Профимедиа, Схуттерстоцк
Oglas

Једна од вести која је јуче обишла свет из Париза је да је египатска такмичарка у мачевању, Нада Хафез (26), у седмом месецу трудноће победила ривалку на Олимпијским играма.

Она се након меча огласила на Инстаграму где се захвалила супругу и породици на великој подршци:

- Шта се догађа када су двоје такмичара на подијуму заправо троје! Била сам то ја, моја ривалка и моја мала беба, која ће тек да се роди! Моја беба и ја прошли смо кроз бројне изазове, физичке и емоционалне. Ролеркостер трудноће је тежак сам по себи, али борба за очување равнотеже живота и спорта била је напорна, колико год да се исплатило. Пишем ово да бих рекла да сам поносна зато што сам изборила своје место у осмини финала. Срећна сам што сам добила и поверење свог супруга и своје породице, да бих дошла овако далеко. Ове Олимпијске игре су мало другачије: Трострука олимпијка, али овог пута носи и једног малог олимпијца! -  поручила је Нада.

Подсетимо, по први пут у историји су Олимпијске игре  "бејби френдли". Тако је свакој мами спортисткињи која доји обезбеђена посебна просторија у оквиру Олимпијског села где могу да буду са својим дететом. Тиме ове такмичарке могу максимално да се посвете и породичном и спортском професионалном животу.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas