Oglas
· · Komentari: 0

Nada pobedila na Olimpijskim igrama u 7. mesecu trudnoće: Dokazala da može sve, pa se obratila emotivnom porukom (FOTO)

Nada Hafez se na ovogodišnjim Olimpijskim igrama takmiči u poodmakloj trudnoći

1722420478_Foto-Profimedia-Shutterstock-Printscreen-Instagram-nada_hafez.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram/ Nada Hafez, Profimedia, Shutterstock
Oglas

Jedna od vesti koja je juče obišla svet iz Pariza je da je egipatska takmičarka u mačevanju, Nada Hafez (26), u sedmom mesecu trudnoće pobedila rivalku na Olimpijskim igrama.

Ona se nakon meča oglasila na Instagramu gde se zahvalila suprugu i porodici na velikoj podršci:

- Šta se događa kada su dvoje takmičara na podijumu zapravo troje! Bila sam to ja, moja rivalka i moja mala beba, koja će tek da se rodi! Moja beba i ja prošli smo kroz brojne izazove, fizičke i emocionalne. Rolerkoster trudnoće je težak sam po sebi, ali borba za očuvanje ravnoteže života i sporta bila je naporna, koliko god da se isplatilo. Pišem ovo da bih rekla da sam ponosna zato što sam izborila svoje mesto u osmini finala. Srećna sam što sam dobila i poverenje svog supruga i svoje porodice, da bih došla ovako daleko. Ove Olimpijske igre su malo drugačije: Trostruka olimpijka, ali ovog puta nosi i jednog malog olimpijca! -  poručila je Nada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Hafez (@nada_hafez)

Podsetimo, po prvi put u istoriji su Olimpijske igre  "bejbi frendli". Tako je svakoj mami sportistkinji koja doji obezbeđena posebna prostorija u okviru Olimpijskog sela gde mogu da budu sa svojim detetom. Time ove takmičarke mogu maksimalno da se posvete i porodičnom i sportskom profesionalnom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Hafez (@nada_hafez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Hafez (@nada_hafez)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas