Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МОГУ ДА СЕ ВЕНЧАЈУ КАД ЈА УМРЕМ": Дарко Лазић се поново огласио после неслане шале Бранкиног дечка - "Нека ме не узимају у уста"

Дарко Лазић је преко медија сазнао да му је мајка наводно стала на "луди камен". Испоставило се да је то била неслана шала њеног изабраника, а Дарко је био веома бесан када је то сазнао

1719315701_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Darko.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Дарко Лазић наводно је уценио своју мајку, преносе домаћи медији. Он је како наводе медији позвао Бранку и поставио јој услов - одмах поништи брак или ме више никада нећеш видети у животу.

Међутим, певач се сада огласио и открио да то није истина.

- Нисам поставио никакав ултиматум, али ја колико знам они нису у браку и не знам зашто се и даље прича и пише да су венчани. Причао сам мајком и она ми је рекла да је тако, да нису венчани - рекао је Лазић за Информер.

Дарко је затим испричао да није замерио мајци због свега што се десило, само му се није свидело што је он био уплетен у целу причу.

- Нема шта да ми се извињава због свега што се десило, ја само не волим да иде преко мојих леђа. Ја немам ништа против њих нека буду у вези, али да су склопили брак мајка би ми то рекла, не би ме сигурно лагала - рекао је Лазић, па открио због чега је Драган причао да су се венчали.

- Он се наводно шалио да су се венчали, али то није нимало лепа шала.

За крај, Лазић је прво рекао да им након свега не дозвољава да се венчају, али је брзо променио одлуку.

- Ја нисам имао ништа против тога да се они венчају, али не можеш да се шалиш са таквим стварима и притом када сам ја ван државе. Њих двоје сада могу стати на луди камен једино кад ја умрем. Не дозвољавам да се венчају када се овако понашају... Ма уосталом, нек се венчавају. Кад мало боље размислим, не занима ме, нека раде шта хоће, шта имам ја да се мешам. Нека раде шта хоће, само нека ме не узимају у уста - рекао је Дарко.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas