Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мира Шкорић одбила песму која је постала ВЕЛИКИ ХИТ: Није ми жао што је нисам снимила

Певачица Мира Шкорић у својој богатој каријери има мноштво хитова, али мало ко зна да је својевремено одбила да сними песму коју је отпевала Цеца Ражнатовић.

1723727865_84ebd7743949287e4ae45ef7267e0008b179daee.jpg
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

У питању је један од највећих Светланиних хитова „Кукавица“.

Сви се добро сећају када је Мира 1993. године направила прави естрадни бум, а готово свака нумера са њеног албума постала је вансеријски хит, због чега су јој многи композитори нудили песме.

У том периоду Фута и Марина Туцаковић помислили су да би песма „Кукавица“ била идеална за Миру, али то се ипак није десило.

–Неке сам пропустила, на пример, мени је понуђена Цецина ‘Кукавица’ и још много песама које су после отпевали други извођачи. Није ми жао што је нисам снимила, јер ју је Цеца отпевала фантастично. ‘Кукавицу’ данас певам стално на наступима и воле је људи– открила је Мира својевремено и истакла да квалитет увек буде награђен.

-Враћају се старе песме што ме посебно радује, мислим на старе нумере Зорице Брунцлик, Снежане Ђуришић, Ане Бекуте и др. Ја искрено често певам Цецине и Зоричине песме. На наступима волим да певам песме мојих колега, нисам неко ко форсира само своје. И допада ми се што публика препознаје квалитет и што не слуша инстант песме-рекла је певачица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas