Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ЈЕ ЦЕЦА ДОБИЛА СВОЈ НАЈВЕЋИ ХИТ? Песму су Марина и Фута држали у фиоци 6 година, а одбиле су је Лепа Брена, Весна Змијанац и Драгана Мирковић

Светлана Ражнатовић каже да су Марина и Фута њен велики хит прво понудили њеним колегиницама, али њима се није допао.

1729259387_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Insatgram-cecaraznatovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - цецаразнатовиц
Oglas

Светлана Цеца Ражнатовић је 1992. године доживела велику експанзију у својој музичкој каријери када је снимила песму „Кукавица“, која је чак шест година чекала да је неко примети. Јер ту баладу су одбиле велике звезде Лепа Брена, Весна Змијанац и Драгана Мирковић!

Аутори тог великог хита Марина Туцаковић и њен супруг Александар Фута Радуловић нумеру су прво понудили баш њима. Међутим, за дивно чудо, ниједној од њих балада се није допала!

Шест година од настанка, Марина и Фута су „Кукавицу“ због Цеце извадили из фиоке.

- После албума „Бабарога“ направила сам паузу од годину и по дана. Знала сам да желим нешто друго, зрелије и темељније, и одлучила сам да одем до Марине и Футе. Тако је иначе и кренула наша сарадња. Каква случајност! Кад сам се појавила код њих, рекли су ми не само да имају једну песму за мене већ читав албум! Све те композиције, „Шта је то у твојим венама“, „Устани, буди се“, „Попиј ме као лек“, „Опрости ми сузе“, „Месец, небо, звездице“ и друге, нашле су се на тој касети - прича Цеца.

Међутим, до песме која јој се на крају највише и допала није било лако доћи.

- „Кукавица“ је шест година стајала у њиховој архиви као тотално одбачена. Нудили су је Весни, Драгани, Брени и још многим певачицама. Марина ми је тада рекла да има песму која се њима није свидела, али мене није занимало што је моје колегинице нису хтеле. Фута је инсистирао да чујем „Кукавицу“, а она му је одговорила да не долази у обзир и да заборави на ту песму. Пошто ме је заинтригирао назив, тражила сам да чујем. Када су почели први тактови и кад сам чула речи: „Загрли ме“, имала сам феноменалан осећај! Рекла сам им: „Ово ћу снимити још вечерас.“ Фута је исте ноћи направио аранжман, ја сам сутрадан ушла у студио, отпевала је из прве и сада је евергрин - рекла је фолк звезда.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas