Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марко Кон ЈЕ СМРШАО више од 40КИЛА: Било му је потребно свега пар месеци а РАЗЛОГ ЈЕ ШОКАНТАН (ФОТО)

Многи кажу да је Марко сад готово непрепознатљив, а на дијету је кренуо првенствено због нарушеног здравственог стања.

1727173537_Marko-Kon.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Марко Кон изборио са вишком килограма са којима је својвремено мучио муку. У једном периоду је имао чак 156 килограма, али је за само неколико месеци успео да смрша 45 килограма.

Многи кажу да је Марко сад готово непрепознатљив, а на дијету је кренуо првенствено због нарушеног здравственог стања.

Наиме, пре неколико година дијагностикован му је дијабетес моди 3, који никако није могао да регулише инсулином, нити лековима, стога су му доктори саветовали дијету као једини начин до оздрављења, а о свему томе је Марко својевремено говорио за домаће медије.

- У једном тренутку имао сам 156 кила, што ми је баш сметало, а ту је и изузетно висок шећер који нисам могао да обуздам ни са чим. Генетски имам Моди, који се лечи на посебан начин. Примао сам инсулин неко време, али то није смиривало параметре. Дијета је била неопходна. Смањио сам порције на трећину, избацио угљене хидрате и ево тако функционишем већ шест месеци. Заправо око годину дана то траје, а за то време скинуо сам 45 килограма. Доручкујем једно јаје, за ручак наручим десет ћевапа па их развлачим цео дан. (смех) Поједем сад два, па за два сата још два,па опет кроз пар сати. На крају поједем ту своју уобичајену порцију али раздељену на шест, седам сати - за "Стори" је рекао Марко својевремено, на чијем случају се показало да нутриционисти греше када тврде да је између оброка потребно правити паузе од по 4 сата.

 

 

Хлеб уопште не конзумира

- Ма греше. На два сата се људи сигурно гоје ако једу колико им се једе, али ја поједем једну сарму па станем. Хлеб уопште не конзумирам, лук исто, јер има превише угљених хидрата, паприку, шаргарепу такође, парадајз... Конзумирам зелену салату, блитву, ротквице, патлиџан и месо, ту немам ограничење. Једем и чварке и сланину али све у малим количинама - рекао је тада он.

Марко је истакао да му је у почетку било врло тешко да се на строго контролисани режим исхране навикне.

- Када сам тек кренуо са дијетом било ми је баш напорно, сада је већ много лакше. Истина је да човек никада не може у потпуности да се навикне, ја и даље сањам омиљену храну, али чињеница је да се осећам много боље. Престао сам да пијем лекове за притисак. Полако избацујем и медикаменте за шећер, остао сам само на најосновнијим. Узимам само метформин, раније сам их пио неколико. Надам се да ћу успети да издржим још неко време, јер кажу ако истрајеш две године онда се више никада не враћаш на старо - рекао је он, а на питање колико још килограма има у плану да скине рекао је тада.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas