Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КО ЈЕ МИСТЕРИОЗНИ ПИКСИЈЕВ СИН: Распаметиће вас елеганција овог дасе, живи као господин

Син селектора репрезентације Србије Драгана Стојковића Пиксија, прави је даса, а његов животни стил ће вас распаметити.

1719921543_Piksijev-sin.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Син Драгана Стојковића Пиксија и његове супруге Снежане, Марко, за своје 32 године ретко кад се појавио у јавности са породицом. Уједно, није претерано активан ни на друштвеним мрежама.

И његова старија сестра Андреа не воли публицитет, док млађу, Ању Валенте, одлично знамо.

 

 

Андреа и Ања подариле су Пиксију и Снежани унучиће у чијем друштву уживају и неретко поделе фотографије преслатких малишана.

Син Драгана Стојковића Пиксија, колико је јавност упућена, још увек није стао на "луди камен."

Пре неколико година причало се да је у вези са девојком по имену Диана, али није познато да ли је та љубавна прича и даље актуелна. Јединац нашег прослављеног фудбалера, чини се, није наследио очеву страст према "најважнијој споредној ствари на свету" у животу сваког мушкарца.

Марко Стојковић је 2017. године дипломирао менаџмент на престижном Лондонском факултету, а фотографије које се могу видети на његовом Инстаграм профилу сведоче да ужива да обилази луксузне дестинације, као што су Флорида, Дубаи, Кан, Монако...

Ако се уз све то дода да син Драгана Стојковића Пиксија одлично изгледа, па и да потиче из угледне породице, лако се може закључити да је миљеник лепшег пола.

Велики је љубитељ путовања, што се може видети на његовом профилу на Инстаграму где објављује фотографије са атрактивних и егзотичних дестинација.

Такође, на Инстаграму се први пут похвалио егзотичним кућним љубимцем- белим тигром који кошта неколико милиона динара.

Поред тога воли да ужива у скупоценом вину и доброј храни, а није страно да су му спортски аутомобили велика страст, што се све да закључити на основу Инстаграм профила овог момка истанчаног укуса.

Фудбалску репрезентацију Србије, која је тренутно на Европском првенству у Немачкој, са трибина бодре пријатељи и чланови породица.

Међу њима је и селекторов син, који је уочи утакмице са Енглеском на стадиону поносно раширио српску тробојку.

Стилл 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas