Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПО ТРИ НОЋИ НЕ СПАВА ПОСЛЕ ИЗГУБЉЕНЕ УТАКМИЦЕ": Пиксијева жена открила како он се он понаша када претрпи пораз

Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси тренутно је у Немачкој на Европском првенству са нашим фудбалерима, који нису успели да прођу прво коло и пласирају се у осмину финала

1719383404_Foto-Profimedia-Imago-Ataimages.rs-A.A.jpg
Фото: Профимедиа/ ИМАГО, Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Овај меч завршио се резултатом 0:0, а Пикси сваки пораз тешко подноси, а и у најгорим ситуацијама његова супруга Снежана му пружа утеху и подршки.

Наиме, прослављени фудбалер већ 36 година воли једну жену - Снежану, која му је родила троје деце, ћерке Ању и Андреу и сина Марка.

Снежана и Драган важе за један од најскладнијих парова на јавној сцени, а њихов брак траје више од три деценије. Они су 20 година заједничког живота обележили црквеним венчањем 2011. године у православној цркви Александра Невског у Паризу.

Иако се нису разводили, њихов брак је у неким тренуцима био турбулентан и пун трзавица, а то никада нису ни крили од јавности.

- Сви знају да је наш брак био турбулентан. Често се шалим са другарицама које се разводе: ‘Ви сте се савршено удале, а ја сам се намучила да дођем до савршеног брака, па сада уживам’. Шалу на страну, треба се трудити. Другачије је када се удајете и жените са 30 или 35, јер сте дотад нешто већ прошли, а ми смо имали 22 и 23 године - рекла је Снежана тада за Сторy.

Када су се венчали, Пикси је већ био добро познато име у свету фудбала, док је Снежана била непозната јавности, тако да није било лако изборити се са свим притисцима које прате спортску звезду.

- Можемо да се фолирамо, али заиста је тако. Не мислим да то мораш да прећутиш само у мушко-женским односима, већ у свима до којих ти је стало. И у пријатељству ћеш, сигурно, тако реаговати, ако је неко уморан или нервозан. Посебна прича је кад неко има стресан посао, као Драган. После изгубљене утакмице по три ноћи не спава, а ја га тешим и понекад 50 пута слушам исту причу. Није ми тешко, мада некад ни сама нисам расположена, али то је респект који постоји после толиких година - истакла је Пиксијева супруга.

- Да бисмо све постигли, запоставила сам своје професионалне амбиције, јер није било могуће пратити таквог човека као што је Драган, са тако успешном каријером, и паралелно градити своју. То је била моја свесна одлука. Прекинула сам студије архитектуре на последњој години јер смо отишли да живимо у иностранству. Касније сам са професијом остала у контакту тако што сам уређивала куће и станове у којима смо живели. Сређивање ентеријера веома ме испуњава и чини срећном.

Снежана истиче и да је увек била уз њега, те да јој је Драган на првом месту.

- У време кад је био код куће никада нисам заказала козметички третман или отишла да се видим са пријатељицама. То је респект према њему и нашем заједничком времену. Знам много жена које цео дан проводе у салонима лепоте, док је њиховим мужевима досадно, па зову пријатеље да излазе. Некада ми другарице пребацују како немам времена да се виђам с њима, али навикле су да ми је Драган приоритет. Чак су и деца, кад су била мала, показивала одређену љубомору јер смо нас двоје имали наше мале ритуале - додала је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas