Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ким Кардашијан поднела захтев за забрану приласка: Умало нападнута

Ким Кардашијан се суочава са прогонитељем који покушава да дође до ње и њене породице

1723105329_e70d9ae31aa029ccff9916a9e43a00558e1f9aff.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Ким Кардашијан је поднела захтев за забрану приласка прогонитељу који је раније изазвао проблеме њеној колегиници, глумици Еми Робертс.

Реч је о Мелвину Џефрију Конлију, који је наводно желео да ступи у контакт са Ким, преноси ТМЗ.

Како преносе страни медији, Робертс је звала Ким, са којом глуми у серији "Америчка хорор прича", а током разговора јој је испричала како је Мелвин упао у њен дом. Звао ју је са њеног кућног телефона. Упозорила ју је да он жели да дође до ње и њене деце.

Ема није била код куће када је Конли провалио, али је разговарала с њим телефоном. Мислила је да ју је позвао неки члан породице, а када је схватила да разговара са непознатим мушкарцем, одмах је позвала полицију, а Конли је побегао.

Конли је потом посетио дом Крис Џенер, мајке Ким Кардашијан, тврдећи да је имао састанак са Ким и да је њен менаџер и НБА кошаркаш који игра за Торонто Репторсе.

Касније је Конли покушало и да дође до Ким у њеној кући у Малибуу, али није успео да је пронађе јер не живи тамо. Ким је изразила забринутост због чињенице да је прогонитељ успео да лоцира њену кућу.

Ким још увек чека да јој захтев буде одобрен, док је Конли већ добио петогодишњу забрану приласка Еми Робертс и њеном сину Родсу.

(Б92.нет)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas