Oglas
· · Komentari: 0

Kim Kardašijan podnela zahtev za zabranu prilaska: Umalo napadnuta

Kim Kardašijan se suočava sa progoniteljem koji pokušava da dođe do nje i njene porodice

1723105329_e70d9ae31aa029ccff9916a9e43a00558e1f9aff.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kim Kardašijan je podnela zahtev za zabranu prilaska progonitelju koji je ranije izazvao probleme njenoj koleginici, glumici Emi Roberts.

Reč je o Melvinu Džefriju Konliju, koji je navodno želeo da stupi u kontakt sa Kim, prenosi TMZ.

Kako prenose strani mediji, Roberts je zvala Kim, sa kojom glumi u seriji "Američka horor priča", a tokom razgovora joj je ispričala kako je Melvin upao u njen dom. Zvao ju je sa njenog kućnog telefona. Upozorila ju je da on želi da dođe do nje i njene dece.

Ema nije bila kod kuće kada je Konli provalio, ali je razgovarala s njim telefonom. Mislila je da ju je pozvao neki član porodice, a kada je shvatila da razgovara sa nepoznatim muškarcem, odmah je pozvala policiju, a Konli je pobegao.

Konli je potom posetio dom Kris Džener, majke Kim Kardašijan, tvrdeći da je imao sastanak sa Kim i da je njen menadžer i NBA košarkaš koji igra za Toronto Reptorse.

Kasnije je Konli pokušalo i da dođe do Kim u njenoj kući u Malibuu, ali nije uspeo da je pronađe jer ne živi tamo. Kim je izrazila zabrinutost zbog činjenice da je progonitelj uspeo da locira njenu kuću.

Kim još uvek čeka da joj zahtev bude odobren, dok je Konli već dobio petogodišnju zabranu prilaska Emi Roberts i njenom sinu Rodsu.

(B92.net)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas