Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАЛЕНДАР КЕЈТ МИДЛТОН ПРАЗАН ДО КРАЈА ГОДИНЕ: Да ли то значи да се њено здравствено стање погоршава?

Кејт Мидлтон се, по свему судећи, неће појавити у јавности до краја године

1716715906_8659b08a0f9be8b8c4b85f5a09b8aa80ce1ad7c0.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Извори блиски краљевској породици тврде да се повратак Кејт Мидлтон у јавности одгађа "због избегавања стреса" који могу утицати на њено нарушено здравље.

"Бројни сарадници требају да знају тачан распоред догађања неколико месеци унапред. Календар Кејт Мидлтон, рекли су ми, празан је све до краја године. Ништа није испланирано. Како ствари стоје, не треба очекивати да ће се она појавити у јавности до краја ове године" изјавио је инсајдер из Кенсингтонске палате за портал Даилy Беаст.

Принцеза од Велса није виђена још од Божића прошле године. У фебруару је службено објављено да је била на хируршком захвату, као и да би њен повратак дужностима могао да се очекује до почетка маја. Ипак, 22. марта принцеза се обратила јавности у врло емотивној изјави рекла да болује од рака и да пролази превентивне третмане хемотерапије. Била је то шокантна вест за многе.

Британци вапе за било каквим информацијама о здрављу и лечењу најомиљеније чланице краљевске породице али њих нема, а када се нешто и појави у медијима, баш као ова из Даилy Беаста, нису претерано оптимистичне најаве повратка какве би многи желели да чују.

Портал цитира и наводног "блиског пријатеља" принца и принцезе од Велса, будућег краља и краљице, који тврди да је главни разлог за тако дуго Кејтино одсуство и празан календар - "брига за њено телесно и ментално здравље".

- За Кејт је сада кључно избегавање свих облика стреса и замарања. Оно што мора да ради је да брине за себе, и да ради све да би јој што пре било боље - рекао је тај пријатељ.

Додао је како ће ускоро, чим се заврши школска година, цела породица преселити у Сандрингхам у Норфолку. Огромно имање осигураће Кејт, принцу Вилијаму и њиховој деци већу приватност и мир.

Тренутно, се чини да Кејт уопште не излази из свог дома, а извори блиски краљевској породици тврде да су нетачне гласине да она повремено вози децу у школу која је од Виндсора удаљена 15-ак километара.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas