Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖИВЕО У БЕДИ, ПА СМУВАО ГАЗДАРИЦУ: Бивши бубњар ЈУ групе СЕ ОПОРАВЉА

Слободан Јуришић Јура утеху је "пронашао" у алкохолу, али је имао среће да га љубав погледа

1717139922_3869377_132132_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Бивши бубњар Ју групе Слободан Јуришић Јура, који је недавно на друштвеном мрежама објавио да живи у нехуманим условима у Перлезу, у кући без струје и воде, живот се окренуо за 180 степени.

Како сазнајемо, он је са газдарицом куће од 200 квадрата у Банатском Деспотовцу, ступио у љубавну везу, те му сада, после ружног периода опет цветају руже.

 

- Јура више не крије да ужива у вези са власницом куће у којој сад живи недалеко од Зрењанина. Та жена, кад је видела у каквој беди је живео у Перлезу, одмах му се јавила и понудила помоћ. Позвала га је да дође да је посети у Банатском Деспотовцу. Њему се кућа одмах свидела, али и газдарица. Она му је рекла да се плаши да буде сама у кући и да ће јој бити пуно лакше ако ту буду боравили заједно. Она му кува, спрема, сад чак вози и њен ауто. Брзо су ступили и у везу, тако да све пуца од страсти - прича наш извор и наставља:

- Пре неколико дана у Земуну су се састали многи музичари, који су свирали како би финансијски помогли Јури. Ту су били присутни и Жика и Драги из Ју групе, који су му донирали одређени износ на рачун. И сам Јура се ту појавио са неким пријатељима. Прво што је рекао кад је видео чланове своје старе групе, било је да му је драго што их види, али их је и позвао да дођу у Банатски Деспотовац како би их упознао са својом новом девојком, код које и живи већ неко време. Они су се мало збунили, али им је било драго кад се похвалио да сад лепо живи и да има ауто и да је лош период сад иза њега - завршава наш извор.

Подсетимо, ми смо пре неколико дана контактирали с бубњаром, који нам је потврдио да се његова животна ситуација умногоме променила.

- Хвала вам на интересовању. Тренутно живим код једне жене у Банатском Деспотовцу, двадесетак километара од Зрењанина. Понудила ми је помоћ и ја сам прихватио. Овде ми је сад лепо и пријатно. Та жена се плаши да буде сама у великој кући од 200 квадрата, па сам ја сад ту с њом. Имам опет бенд, кренуло је набоље - поручио је Јура.

Подсетимо, екипа Курир телевизије посетила је својевремено Слободана у кући у Перлезу, а како је тад истакао, није имао ни струје ни воде. Оронули зидови пуни влаге, шпорет "смедеревац" који не функционише, пропали кауч, оронули креденац, стари и разбијени прозори, старе столице, само су неке од сцена које смо тад тамо затекли. Он нам је тад открио да је утеху пронашао у алкохолу. - Кад попијем алкохол, онда сам супер. Сада сам мало попио, три пелинковца. Тетку, коју највише волим, због тога нервирам, и кажем јој да ћу престати кад буде боље. Не може да ми помогне она код финансија, има смешну пензију, јадна. Међутим, има других који ми помажу, сада су почели да уплаћују, надам се да ће бити океј - рекао нам је тад уплакани Слободан.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas