Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАЋА ГРУЈИЋ ЖЕЛИ ЈОШ ЈЕДНО ДЕТЕ: Певачица открила своје рођенданске жеље

Рођендан Катарине Грујић обележен у једном београдском ресторану, слављеница блистала више него икад

1716279316_Foto-Ataimages.rs-A.A-Kaca.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Рођендан Катарине Грујић прослављен је синоћ у једном познатом београдском ресторану. Међу званицама биле су бројне познате личности, али навише од свих блистала је слављеница.

Каћа је за ову прилику одабрала белу хаљину која је пратила линију тела, док је уз то уклопила сандале у истој боји и читав стајлинг употпунила ефектним накитом и фризуром.

Ипак, најлепши детаљ био је њен осмех који није скидала читаво вече, а највећи разлог томе је супруг Марко и ћеркица Катја.

Наиме, након неког времена проведеног у Грчкој због пословног ангажана, фудбалер се вратио у Србију, па је сада срећна породица поново на окупу.

За 32. рођендан Катарина Грујић је од супруга је добила прелеп поклон, али није желела да открије шта је у питању, осим да је у питању "ситница".

- Била сам најсрећнија што је дошао и што смо сада заједно. Бићемо наредних месец-два заједно, а о материјалним стварима никада нисам волела да говорим. Добила сам неку "ситницу"  - изјавила је певачица кроз смех за медије.

Каћа је открила да ужива у годинама које има, али и да се и те како радује четрдесетим.

- Вечерас сам посебно расположена! Хвала свима на дивним честиткама. Ове тридесете су ми много лепе, али једва чекам да уђем у четрдесету, мислим да ће оне бити још лепше.

Обожавам да славим рођендан, то је увек фешта, знају и колеге. Сви се пењемо на столове, код мене је увек најбоље пиће и храна. Мој рођендан се не завршава пре 7 ујутру. После идемо код нас на афтер парти - рекла је Каћа и додала:

- Знам да је клише, али желим само да ја и моја породица будемо здрави и срећни. Све остало могу себи да обезбедим. Волела бих и Катји да подарим брата или сестру, да има друштво.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas