Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАЋА ГРУЈИЋ ДОШЛА САМА НА СЛАВЉЕ: Гобељића болест спречила да се појави, а певачица открила шта се десило са њеним супругом

Певачица Катарина Грујић дошла је на славље код колегинице Маје Беровић која је јуче у Храму Светог Саве крстила сина Лава

1719225402_Foto-Ataimges.rs-D.M.-A.A.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ Д.М, А.А.
Oglas

Катарина Грујић на прославу је дошла сама, а како је открила, супруг Марко Гобељић није јој правио друштво због здравствених проблема.

- Марко и Катја су кући, Марко се нажалост разболео и због тога није дошао са мном. Више бих волела да је он са мном јер ми је са њим најбољи провод. На својим слављима волим и да полупам чашу и да се попнем на столицу и на сто, а на туђим не. Свакако сам јако добар и весео гост - рекла је Катарина и открила да ли је њен муж један од оних који са температуром 37 не устају из кревета.

- Више ја драмим, гледам га као моје дете, много се бринем за њега. Није један од оних мушкараца који драме, више ћути и подноси мушки. Лечим га супицама, чајевима и лековима. Ако је толики проблем што сам изашла без њега нека иде неко други да га лечи - поручила је певачица.

Како је удата за фудбалера, Каћа често има прилике да се налази на прославама са њиховим женама, а сада је открила да ли јој је боља та врста провода или када изађе са колегама.

- Можда се певачице боље проводе него жене фудбалера јер смо годинама у кафанама. Неке знају да певају, неке не. Мада и са певачицама је тако, неко зна да пева неко не - рекла је Грујићева.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas