Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић је БЛОКИРАЛА МАМУ на Инстаграму: Без длаке на језику открила је у каквом је односу са мајком (ФОТО)

Њихов однос је веома турболентан

1727421604_Jooovnananaaaaaa.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Позната водитељка Јована Јеремић више пута досад је причала о односу са мајком Олгом и оцем Миодрагом, који се мењао кроз године.

Олга је једном приликом стала пред ТВ камере, а тад је истакла шта мисли о ћерки.

- Поносна сам на Јовану, али мало мора да прикочи - казала је мајка водитељке, па открила шта јој Јована увек ради.

Водитељка, наиме, добија савете од маме, али стално ради по свом.

- Никад досад нисам дала изјаву за телевизију... Ја Јовани дајем 101 савет, али нисам баш сигурна да ли слуша - истакла је била Олга за "Премијеру - викенд специјал".

 

Јована је својевремено на Инстаграм окачила фотку са родитељима, уз пригодан опис:

- Ми, чистокрвни Шумадинци и Шумадинке, ми волимо овако када се слави, искључиво господски. Јесам трећа, али сам 3. срећа. Златна. И нисам мезимица, мада ће се тата љутити кад то кажем, јер он истиче контра. Ја сам освајач. Госпоче. Српско госпоче.

Јована не крије да се са мамом не слаже око свега.

- Јуче ме је звала мама. Јуче јој је био рођендан. Поручила ми је нешто сто никада није до сад. Лепо. Из душе. Мислим да се небеске капије отварају за бас велике ствари. Мама, хвала ти. Чак и кад се не слажемо који је пут, мама, знаш да су нам циљеви увек били исти. Волим те. На свој начин. Твоја ћерка - истакла је раније Јована на друштвеним мрежама.

Јовану смо са мајком могли да видимо на водитељкиној прослави њеног последњег рођендана у центру српске престонице.

- Моја мајка, онда кад је не нервирам и кад сам добра - само је добро лажем! Толико сличне, а толико различите. Борба вечита, ал' је волим. Чак и када се не слаземо. На њу сам наследила способност, част и да сам жена бизнисмен - навела је Јована једном приликом о својој мајци.

Јована је маму недавно блокирала на друштвеним мрежама, па сад комуницирају преко Јованиног дечка Драгана Станковића.

- Моја мама је често на блок листи, такви су нам карактери, онда они комуницирају са Драганом... - истакла је Јеремићева.

Курир 

Бонус видео: 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas