Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЈА САМ ЦРНА ОВЦА ФАМИЛИЈЕ": Ана Николић посветила песму мајци - открила због чега нису у добрим односима

"Моја мајка је стално у улози неке жртве, њој никад ничега није довољно..."

1719831843_Foto-Ataimages.rs-Ana-Nikolic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

После дуже паузе, Ана Николић вратила се на музичку сцену првим делом албума “Хвала, довиђења”. Објавила је пет нових песама, које су продукт сарадње и емотивне везе са композитором и продуцентом Гораном Ратковићем Ралетом.

Публику је посебно дотакла балада “Тераса с погледом на зид”, чији је текст заправо Анино емотивно обраћање мајци Миљани.

“Извини, стани на секунд, знамо ли се? Очи су те моје прву виделе... Сећаш ли се оних ципела, без пара за њих? А мени су се баш много свиделе. Срце ти ослепело, ал' ме погледај. Лоше сам ти испала, гадан осећај... И кад нисам – крива сам, ал' то је твој стид, све терасе моје због тебе су с погледом на зид”.

Певачица је последњих година у прилично затегнутим односима с мајком, о чему је својевремено И причала:

– Моја мајка је стално у улози неке жртве, њој никад ничега није довољно. И ја сам то препознала код себе. Током терапије смо дошле до тога. Ако је петица, зашто није пет плус? Ако си трећа на кросу, што ниси прва? Ако си прва, што ниси пре првог? То место не постоји, али нека га измисле. И све то из неког незадовољства, само њој познатог. Никад довољно и никад довољно добро. Навикла сам да не ваљам. Ја сам црна овца фамилије. Прихватила сам ту улогу и играм је ревносно – изјавила је својевремено Ана Николић. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas