Oglas
· · Komentari: 0

DžEJLI RAMOVIĆ ZABRANILI KONCERT: Policija 5 minuta pre početka otkazala nastup

Džejla Ramović trebalo je da održi koncert u Omišu u Hrvatskoj, međutim pet minuta pred početak je isti otkazan.

1725352031_Dzejla-Ramovic.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Naime, Džejla Ramović je trebalo da nastupa u jednom kafiću u Omišu 31. avgusta, a ulaznice su koštale 20 evra.

Ipak, kako "Dalmacija danas" saznaje pre početka koncerta policija je "kucnula" na vrata kafića te pri redovnoj kontroli utvrdili da vlasnik nije imao potrebne dozvole kako bi mogao da organizuje koncert.

- Policijski službenici su, na osnovu javne rasprave da će biti održan koncert stranog državljanina za kojeg se sumnja da nema prethodnu dozvolu za rad ili potvrdu o radu, obavili potrebne razgovore sa odgovornim licem i obavestili organizatora o postupku da je potrebno da se traži potrebno odobrenje i potvrda o prijavi rada kada se državljani trećih zemalja angažuju na rad i da ga obavesti o pravnim posledicama ukoliko blagovremeno ne pribavi potrebne dozvole. Dakle, u konkretnom slučaju policijski službenici su poduzeli potrebne mere i radnje kako bi se sprečilo kršenje zakona, te nije bilo potrebe za poduzimanjem daljnjih mera i radnji iz nadležnosti policije, objašnjavaju iz splitske policije za Dalmacija Danas.

Džejla je prošlog leta bez problema nastupila u istom tom kafiću.

Haos nakon nastupa "Bijelog dumeta" u Splitu

Inače, "Bijelo dugme" održao je koncert u Splitu, gde su izveli svoje najveće hitove, a izvođenje Alena Islamovića izazvalo je veliku pažnju javnosti.

Naime, mnogobrojnih pesama na red je došla jedna posebna "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo" koju je izveo Alen Islamović, a kako je preneo "Jutarnji.hr" publika je tokom ove numere zviždala i negodovala.

Kurir 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas