Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка Бруса Вилиса поделила нове очеве фотографије: У каквом је стању сада чувени глумац? (ФОТО)

Ц́ерка Бруса Вилиса, Талула, објавила је неколико фотографија оца који већ дуго није виђен у јавности.

1727778297_profimedia-0407675986.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Она је у оквиру фотографија које је поделила са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм, написала је дирљиву поруку упућену оцу који пати од деменције.

- Хеј, толико волим овог човека и осец́ање осец́ања је тешка ствар, али сам тако захвална што их пустим да теку кроз мене сада уместо да се одвојим од њега! Из вечних архива - написала је Талула.

Дијагноза фронтотемпоралне деменције је звезди филма "Умри мушки" дијагностиквоана 2022. године о чему је говорила његова супруга. Фонтотемпорална деменција је свеобухватни термин за групу можданих поремец́аја који угрожавају фронтални и темпорални режањ мозга. То значи да се делови ових режњева смањују, узрокујуц́и проблеме са говором, емоционалне проблеме и промене личности.

Раније овог месеца, Талула, коју Брус дели са бившом супругом Деми Мур заједно са ц́еркама Румер (36) и Скаут (33), рекла је током појављивања на емисији "Тудеј" да је њен тата „стабилан, што је, у овој ситуацији, "добро".

- Тешко је. Има болних дана, али има толико љубави. И заиста ниједан тренутак не узимам здраво за готово и  мислим да бисмо били најбољи пријатељи. Мислим да је веома поносан на мене - рекла је она тада.

БОНУС ВИДЕО




 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas