Oglas
· · Komentari: 0

Ćerka Brusa Vilisa podelila nove očeve fotografije: U kakvom je stanju sada čuveni glumac? (FOTO)

Ćerka Brusa Vilisa, Talula, objavila je nekoliko fotografija oca koji već dugo nije viđen u javnosti.

1727778297_profimedia-0407675986.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ona je u okviru fotografija koje je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, napisala je dirljivu poruku upućenu ocu koji pati od demencije.

- Hej, toliko volim ovog čoveka i osećanje osećanja je teška stvar, ali sam tako zahvalna što ih pustim da teku kroz mene sada umesto da se odvojim od njega! Iz večnih arhiva - napisala je Talula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah willis (@buuski)

Dijagnoza frontotemporalne demencije je zvezdi filma "Umri muški" dijagnostikvoana 2022. godine o čemu je govorila njegova supruga. Fontotemporalna demencija je sveobuhvatni termin za grupu moždanih poremećaja koji ugrožavaju frontalni i temporalni režanj mozga. To znači da se delovi ovih režnjeva smanjuju, uzrokujući probleme sa govorom, emocionalne probleme i promene ličnosti.

Ranije ovog meseca, Talula, koju Brus deli sa bivšom suprugom Demi Mur zajedno sa ćerkama Rumer (36) i Skaut (33), rekla je tokom pojavljivanja na emisiji "Tudej" da je njen tata „stabilan, što je, u ovoj situaciji, "dobro".

- Teško je. Ima bolnih dana, ali ima toliko ljubavi. I zaista nijedan trenutak ne uzimam zdravo za gotovo i  mislim da bismo bili najbolji prijatelji. Mislim da je veoma ponosan na mene - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO




 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas